Umutlar seneye kaldı

​​​​​​​İlçemizi Voleybol 1. Lig’de temsil eden ve her yıl Efeler Ligi’ne çıkabilmek için final müsabakaları oynayan Milas Belediyespor Voleybol Takımı maalesef bu yıl da amacına ulaşamadı. Dün karşılaştığı ilk müsabakayı 3 – 0 kaybeden Milas temsilcisi bugün oynadığı ikinci mücadeleden de 3 -1 mağlup ayrıldı. Umutlar yine seneye kaldı.

Umutlar seneye kaldı
  • 05 April 2023, Wednesday 20:16

Başarılı bir sezon geçiren ve Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Lig A Grubu’nu lider olarak tamamlayan Milas Belediyespor, Efeler Ligi’ne yükselmek için oynadığı ikinci final müsabakasından da mağlubiyetle ayrıldı.

İlk karşılaşmasında Rest Property Alanya Belediyespor’a 3 – 0 mağlup olan Milas Belediyespor takımı bugün saat 16’da Akkuş Belediyespor ile ikinci mücadelesini oynadı.

Mutlak galibiyet için sahaya çıkan Milas ekibi ilk seti 25 – 20 kaybetti. İkinci seti ise 25 – 23 kazandı. Karşılaşmanın üçüncü setine kötü bir başlangıç yapan Milas Belediyespor takımı aldığı üst üste sayılarla geriden gelerek rakibini yakaladı. Ama bu seti de 26 – 24 kaybetti.

Mücadelenin son seti de heyecan dolu geçti. Bu seti de 25 – 22 kazanan Akkuş Belediyespor takımı sahadan 3 -1 galip ayrılan taraf oldu.

Günün ilk karşılaşmasında rakibi Saint Joseph takımını 3 – 0 yenerek Efeler Ligini garantileyen Rest Property Alanya Belediyespor’un ardından Akkuş Belediyespor da Efeler Ligi’ne yükselen ikinci takım oldu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık