Ünlü Müzisyen Hakan Yelbiz toprağa verildi

Milas’ta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 47 yaşındaki ünlü müzisyen Hakan Yelbiz, memleketi Mersin'de toprağa verildi. 

Ünlü Müzisyen Hakan Yelbiz toprağa verildi
  • 11 January 2023, Wednesday 14:32

Milas’a bağlı Çökertme Mahallesi’ndeki aile dostlarının yanına ziyarete gitmek üzere yola çıkan müzisyen Hakan Yelbiz’in kullandığı 35 BFR 639 plakalı otomobil, Derince Mahallesi sınırları içerisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak, tarlaya uçup bir ağaca çarparak durabilmişti. Meydana gelen kazada Yelbiz yaşamını yitirirken, eşi Sabine Ayper Yelbiz yaralanmıştı.

Söz yazarı ve müzisyen Hakan Yelbiz, memleketi Mersin'in Toroslar ilçesindeki Güneykent Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi. Cenazede Hakan Yelbiz'in annesi Ayşe Yelbiz, ayakta durmakta güçlü çekti. Ağıtlar yakan anne, gözyaşlarına hakim olamadı. 

ÜNLÜLER YASA BOĞULDU

Hakan Yelbiz’in kaza haberinin ardından sosyal medya hesaplarından üzüntülerini dile getiren klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, “Sevdiklerimizin kıymetini yaşarken bilelim. Son vedanın ne zaman olacağını hiçbirimiz bilemiyoruz. Çok üzgünüm Hakan Yelbiz” notuyla paylaşım yaptı.

Oyuncu Zafer Algöz, “Hakan Elbiz bir trafik kazasıyla uçtu gitti dünyamızdan, yetenekli kardeşim mekanın cennet olsun. Çok üzdün hepimizi” ifadesiyle duygularını paylaştı.

Oyuncu Celil Nalçakan ise paylaşımında, “Ah Hakan Yelbiz usta, Ah kardeşim, biz rengarenk ve tertemiz kalbinden sebep kelebek diyorduk sana. Nereden bilelim ömrünün kelebeğe özeneceğini, paramparça oldum. Mekanın cennet olsun kardeşim. Allah önce Ayper’imize sonra da bize sabır versin” dedi.

Kazada yaralanan Sabine Ayper Yelbiz’in sosyal medya hesabından, ‘Yine düştük yollara’ isimli şarkıyla paylaşım yaptığı görüldü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık