Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Üreticilere arı keki dağıtımı gerçekleştirildi

Yangın felaketi yaşayan Fesleğen, Gürceğiz ve Akçakaya Mahalleleri’nde yangınının yaraları el birliğiyle sarılıyor.

Üreticilere arı keki dağıtımı gerçekleştirildi
  • 28 October 2021, Thursday 10:36

Milas Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Lions Kulübü’nün iş birliğiyle Fesleğen, Gürceğiz, Akçakaya Mahallelerinde arıcılık faaliyeti yürüten 13 üreticiye Lions Kulübü katkılarıyla alınan toplamda 4025 kg arı keki dağıtımı Fesleğen Mahallesi’nde gerçekleştirilen törenle dağıtıldı.

Hava sıcaklıklarının 10 derecenin altına düştüğü Sonbaharın son döneminde ve ilkbaharın ilk döneminde arıya verilen, karışımında bal, polen, yağsız süt tozu veya soya unu, pudra şekeri bulunan ve arıyı beslemek için kullanılan bir karışım olan arı keki bölgedeki arıcılık faaliyeti yürüten üreticilere dağıtılarak, yangınlar sonrası üretimin sağlanması adına bölge halkına katkı sunması amaçlanıyor.

‘Yangın felaketinin yaralarını el birliğiyle sarıyoruz’

Lions kulübü yönetici ve üyelerinin de katıldığı törende konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Hayatımızın, tarihimizin en önemli afetlerinden birisini yaşadık. Çok önemli değerlerimizi kaybettik. Ama yangınlar ne kadar büyük ve korkunçsa bunun karşısında olan birlik ve dayanışma da o kadar büyük ve takdire şayandır. Yangın felaketinin yaralarını el birliğiyle sarıyoruz.  Zor dönemde üreticilerimizin yanında olan tüm paydaşlara yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık