Üyeleriyle stres attılar…

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Yönetimi, Pandemi ve yılın stresini üyeleriyle gerçekleştirdiği geleneksel tekne turu organizasyonuyla attı. 

Üyeleriyle stres attılar…
  • 04 October 2021, Monday 9:50

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası, odaya kayıtlı esnaflar ve eşleri ile birlikte geleneksel tekne turu düzenledi. 100 kişilik esnaf ekibi, yoğun iş stresini Milas ve Bodrumun eşsiz koylarında attı. 
Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Yönetimi, her yıl gelenekselleştirdiği tekne turunu hafta sonu Milaslı Bakkallar ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirdi. Bodrum’dan başlayan tekne turunda esnaflar denize açılarak stres attılar.
Pandemi nedeniyle stresli ve yılın iş temposunda yoğun bir süreç gerçekleştirdiklerini ifade eden Türkiye Bakkallar ve Bayileri Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı, “Bakkallarımız günün ilk ışıklarıyla iş yerlerini açan ve geç saatlere kadar mahallesine hizmet veren meslek gurupları arasında. Birçok kez gerek kendisine gerekse ailesine zaman bile ayıramaz. Bakkalımızın bayramı da, tatili de iş yerinde geçer. Haliyle stresli bir çalışma yılı geçirir. Biz de oda olarak ailemiz dediğimiz üyelerimizle her yıl gelenekselleştirdiğimiz günübirlik tekne turu ile hem ailelerimizle vakit geçirme şansı buluyor, hem de yılın stresini atıyoruz. 
Ayrıca bu tür etkinliklerle üyelerimizin de tanışmasını ve kaynaşmasını hedefliyoruz. Her yıl düzenlediğimiz tekne turumuz bundan sonra da devam edecek” dedi.
Esnaflar tekne içinde müzik eşliğinde ve denizde yüzerek, günü stres atarak keyifle tamamladılar.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık