Uyuşturucu satıcısı tutuklandı…

Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bağlı Milas Grup Amirliği, ilçemize bağlı Selimiye Mahallesi’nde ikamet eden S.A. adlı kişiyi, ilçemizde uyuşturucu satarken suçüstü yaparak gözaltına aldı. Şahsın Selimiye’deki evinde, Narkotik Madde Arama Köpeği Oscar’ın da katıldığı operasyonla uyuşturucu madde, saklanıldığı yerden çıkarıldı. Gözaltına alınan şüpheli, yapılan sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu satıcısı tutuklandı…

 Alınan bir istihbaratı değerlendirerek harekete geçen Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bağlı Milas Grup Amirliği şahsı, ilçe merkezinde bir kişiye uyuşturucu satarken suçüstü yaparak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan S.A. adlı kişi ile birlikte yanındaki bir şahıs da gözaltına alınırken, Narkotik Madde Arama Köpeği Oscar’ın da katıldığı şahsın evindeki aramada uyuşturucu madde, Oscar’ın yerini tespit etmesiyle ele geçirildi.

Gözaltına alınan S.A., yapılan sorgusunun ardından dün sabah saatlerinde Milas Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheli S.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık