Vali Civelek “Muğla güvenli, huzurlu ve mutlu bir kenttir”

Muğla Valisi Esengül Civelek İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzur Toplantısına katıldı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya; Vali Esengül Civelek, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Menteşe Mahalle Muhtarları katıldı.

Vali Civelek “Muğla güvenli, huzurlu ve mutlu bir kenttir”

Toplantıda yapılan açıklamada, polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi, güvenlik ve asayiş konularında halkın tespit, değerlendirme ve beklentilerinin yanında doğrudan katılımın sağlanması, daha huzurlu bir yaşam alanı için halkla ortak çalışmalar yapılabilmesi ile vatandaşların şikâyet ve sorunlarının yerinde birebir iletişim kurularak değerlendirilip, çözüm üretilebilmesi amacıyla il genelinde huzur toplantısı faaliyeti yürütüldüğü bildirildi.

Vali Civelek, Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen toplantıda emniyet, asayiş, huzur ve güven konularını değerlendirmek ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya geldiklerini ifade etti.

Muğla’nın güvenli, huzurlu ve mutlu bir kent olduğunu belirten Vali Civelek, “Halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve güvenliğin temini için emniyet teşkilatımız gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin geçmişten günümüze gelen engin tecrübesiyle ve yeni teknolojik gelişmelerden de istifade edilerek, başarılı bir görev yapmaktadır. Gerçekleştirilen operasyonlarda başarıyla sonuçlanmaktadır.Muğlamızda halkımızla emniyet teşkilatımız arasında güzel bir iş birliği,iyi bir iletişim ve diyalog vardır.” dedi.

Vali Civelek, “Can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve güvenliğin en üst düzeyde temininde siz değerli muhtarlarımızdan, sivil toplum kuruluşlarından ve halkımızdan aldığımız gücün, desteğin ve katkının çok büyük önemi vardır.Dolayısıyla ben destek ve katkılarınız için teşekkür ediyor, başarılı, verimli bir toplantı diliyorum.” diye konuştu.

Toplantı, kalıtımcıların görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık