Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Vali Civelek’ten Korona Virüs Denetimleri

Muğla Valisi Esengül Civelek, Çin’in Wuhan kentinde başlayarak tüm dünyaya yayılan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından Pandemi olarak nitelendirilen Coronavirüs ( Kovid-19 ) salgınından ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il Valiliğine gönderilen Genelge kapsamında alınan önlemleri yerinde inceledi.

Vali Civelek’ten Korona Virüs Denetimleri

İçişleri Bakanlığı’nın 81 İl Valiliği’ne gönderdiği Korona Virüs konulu genelge kapsamında tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulmuştu.

Bu kapsamda Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesinde bulunan Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerleri olarak faaliyet gösteren mekânları yerinde inceleyen Vali Civelek, esnafın Korona Virüs salgınına karşı alınan önlemlere uyup uymadıklarını denetledi.

Vali Civelek daha sonra Menteşe ilçesine bağlı Yeniköy, Ortaköy, Yaraş ve Düğerek Mahalleleri ile Ula ilçesine bağlı Gölcük Mahallesinde denetimlerini sürdürdü.

Denetimleri sırasında mahalle muhtarları ile görüşen Vali Civelek, muhtara çok önemli görevler düştüğünü, vatandaşların alınan önlemlere ve hijyen kurallarına uymalarının salgının yayılmasının önlenmesinde hayati önem taşıdığını ifade etti.

Denetlemeleri sırasında Vali Civelek’e, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu eşlik etti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis