Vali Esengül Civelek, Başkan Dr. Osman Gürün ve Başkan Muhammet Tokat’tan Kurban Bayramı Mesajı

​​​​​​​Muğla Valisi Esengül Civelek, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Esengül Civelek, Başkan Dr. Osman Gürün ve  Başkan Muhammet Tokat’tan Kurban Bayramı Mesajı

 Vali’nin mesajı şöyle:

“Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının en üst düzeyde yaşandığı, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu bir Mübarek Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Kültürümüzde ve inancımızda önemli bir yeri bulunan bayramlar, toplumsal huzur ve barışın sağlanmasında, milli ve manevi duygularımızın canlı tutulmasında, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı anlamlı günlerdir.

Bu vesileyle; Kurban Bayramı’nın milletimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur getirmesini temenni ediyor, Muğlalı hemşerilerimizin ve bayramını ilimizde geçirmekte olan tüm misafirlerimizin Kurban Bayramını en iyi dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir bayram geçirilmesini diliyorum.”

Başkan Gürün Kurban Bayramı’nı kutladı                                                                                  

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün de Kurban Bayramı için kutlama mesajı yayımladı.

Bayramların manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı özel günler olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün toplumumuzu bir arada tutan, birbirine bağlayan, sevgiyle, hoşgörü ile paylaşmanın, bölüşmenin yaşanacağı mutlu bir Kurban Bayramı yaşanmasını dilediğini söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Toplum olarak bizleri bir arada tutan, gelenek ve göreneklerimizin yaşatıldığı özel günlerimizden biri de bayramlarımız. Sevgi ve hoşgörü duyguları içerisinde buluşmalar yaşanacak, aile büyükleri ziyaret edilecek, kaybettiklerimiz saygı ile anılacak ve en önemlisi de karşılıksız paylaşma ve dayanışma en üst seviyede yaşanacak. Tüm vatandaşlarımıza sevdikleri ile geçireceği mutlu, umutlu bir bayram diliyor, Kurban Bayramları’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Türkiye’nin en gözde şehirlerinden biri olan Muğla’nın Kurban Bayramı’nda da yerli ve yabancı misafirlere ev sahipliği yapacağını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Büyükşehir ailesi olarak tüm birimleri ile Kurban Bayramı’nda da vatandaşların huzuru, mutluluğu ve keyifli vakit geçirmesi için görev başında olacaklarını belirtti.

MUHAMMET TOKAT’IN MESAJI

Toplumsal birlik ve beraberliğin güçlendiği, yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının en yoğun şekilde yaşandığı, sevgi ve saygının tüm yaşamımıza hakim olduğu bayramlarımızdan biri olan mübarek Kurban Bayramı'na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Özellikle Kurban Bayramlarımız karşılıklı sevgi ve saygının zirve yaptığı, paylaşarak mutluluğu ve sevincimizi artıracağımız özel günlerdir. Bu günleri dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmak, muhtaç olanlara yardım elimizi uzatmak için bir fırsat olarak görmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; sevginin ve kardeşliğin en sıcak şekilde hissedileceği, insanlarımızın birbirlerine sıkıca kenetleneceği, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı,  sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle Kurban Bayramı'nızı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım"

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık