Var olanı kullanmak da ayrı bir marifet

Oktay ÇAYIRLI -

Var olanı kullanmak da ayrı bir marifet

İlçemizdeki araç trafiği sorunu her geçen gün artarak devam ediyor… Yaşanan sorunların birinci nedeni araç otoparklarının yetersizliği gösterilirken, ortaya çıkan bazı yanlış park edişler, otoparkları da pek kullanmayı bilmediğimizi gösteriyor…

Milas her geçen gün nüfusuyla büyümekte olan bir ilçe. Artan insan sayısı konut sayısında ve araç sayısındaki artışı da beraberinde getirmeye devam ediyor.

İlçemizde otoparklar artan araç sayısına karşılık büyüyemeyince özellikle park alanları konusunda sıkıntılarımız ortaya çıkmaya başladı.

Kimileri yayalar için ayrılan kaldırımlara araçlarını park ederek sorununu çözmeye çalışıyor, kimileri ise elinden geldiğince ücretsiz otoparklardan faydalanmaya çalışıyor.

Ama maalesef otopark alanlarında da hatalı park ediş sorunları yaşanıyor.

Otomobilini diğer otomobillerin çıkışını engelleyecek şekilde park edenler, trafik ve park konusundaki bilinçli vatandaşlarımızı mağdur ediyor.

Benzer mağduriyetlerin yaşanmamasını isteyen vatandaşlar, araç sahibi herkesin araçlarının görünen yerlerine iletişim numaralarını bırakmalarını öneriyorlar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık