Vekillerden Başkan Tokat’a ziyaret

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan ve CHP Milas İlçe Yöneticileri dünMilas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Vekillerden Başkan Tokat’a ziyaret
  • 14 August 2021, Saturday 9:46

Gerçekleştirilen ziyarette Muğla’da 11 gün boyunca süren yangın felaketinden dolayı geçmiş olsun dileklerini ileten CHP Ankara Milletvekili Ünsal, büyük bir felaket yaşandığını ifade etti. Bu felaketin yaralarının hep birlikte dayanışmayla sarılacağını aktaran Ünsal, Başkan Tokat’a hem yangın boyunca göstermiş olduğu mücadeleden hem de nazik kabulünden ötürü teşekkür etti.

“Yaralarımızı Birlikte Saracağız”

11 gün boyunca orman yangınlarından dolayı oldukça sıkıntılı günler geçirdiklerini aktaran Başkan Tokat, “Sayın vekillerimize gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten ötürü teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreçte mağdur olan vatandaşlarımızın yaralarını hep birlikte saracağız. Milas Belediyesi olarak hasar tespit çalışmalarımıza başladık. Bu tespitlerin ardından belirleyeceğimiz plan ve program çerçevesinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Hiçbir hemşehrimizi mağdur etmeden bu süreci birlikte aşacağız.” dedi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık