Vergi Dairesi Müdürü Usta emekli oldu..

​​​​​​​Milas Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Raci Usta, emekliliğe ayrıldı. Kurum personelinin hazırladığı veda töreni, Müdür Usta’ya duygu dolu anlar yaşattı.

Vergi Dairesi Müdürü Usta emekli oldu..
  • 19 November 2021, Friday 12:24

Renkli kişiliği, güler yüzlü tavrıyla vatandaşlara her şartta yardımcı olan, makam kapısı her daim açık olan bir müdür profili çizen Milas Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Raci Usta, 30 yılı aşkın bir sürenin ardından emekliliğe ayrıldı.

Çok sevdiği Milas’ta uzun bir süredir görevde olan Müdür Usta, emeklilik kararının ardından son mesai gününde kurum personeli ile vedalaştı. Müdür Usta’ya duygusal bir video klip hazırlayan kurum personeli, Usta’yı çiçeklerle ve iyi dileklerle emeklilik yaşamına uğurladı.  

Mehmet Raci Usta, uzun yıllar hizmet için birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına teşekkür ederek helallik alarak kurumdan ayrıldı.

Milas’taki birçok STK temsilcisi, oda başkanları da Mehmet Raci Usta’ya plaket takdiminde bulunarak, hizmetleri için teşekkür etti.  

“HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Usta, “Bu gün itibariyle Milas Vergi Dairesi Müdürlüğü görevimden ve memuriyetten ayrıldım. İnsani duygularını kaybetmeden, dalkavukluk yalakalık yapmadan, başımı kuma gömmeden, kula kulluk etmeden görevimi yaptığımı düşünüyorum. Herkese teşekkür ederim.” dedi.

Biz de sağlıklı, mutlu bir emeklilik diliyoruz Raci Bey’e..

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık