Voleybolcularımız Yeni Yıla Puansız Girdiler

Bursa Büyükşehir Belediyespor: 3 Milas Belediyespor: 1

Voleybolcularımız Yeni Yıla Puansız Girdiler

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Liginin ilk maçında rakibi Bursa Büyükşehir Belediyespor’a 3-1 yenilerek haftayı puansız kapattı.

Geçtiğimiz hafta sonu Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan lig maçında karşılaşan ligin en iyi iki takımının müsabakasında, ilk seti ev sahibi takım 25-21 ikinci seti 25-18 alarak skoru 2-0 yaptı.

Maçın üçüncü setinde daha hatasız oynayan konuk takım Milas Belediyespor seti 25-22 alarak skoru 2-1’e taşıdı. Maçın dördüncü seti yine diğer setler gibi oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçti. Ev sahibi takım Bursa, seti 25-22 aldı ve maçı da 3-1 kazanarak haftayı 3 puanla kapattı.

Ligin ilk yarısında Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanan lig karşılaşmasında rakibine 3-2 yenilen Milas Belediyespor böylece rövanş maçında da rakibine yenilerek üçüncü sıradaki yerini terk etti ve dördüncü sıraya geriledi.

 Yeni Rakip Tofaşspor

2018-2019 Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Liginde mücadele eden ilçemiz takımı Milas Belediyespor, ligin ikinci yarasının ikinci karşılaşması için 9 Ocak Çarşamba günü Milas Atatürk Spor Kompleksi Salonuna çıkıyor.Ligin ilk yarısında fırtına gibi esen ve başarılı maçlar oynayarak ilk yarının en flaş takımı olan Milas Belediyespor,Saat 14.00 te başlayacak olan Bursa Tofaşspor karşılaşmasında  sahaya mutlak galibiyet ve 3 puan için çıkacak.

Taraftarlara Çağrı

Milas Belediyespor- Tofaşspor

Milas Belediyespor Kulübü Yönetimi yaptığı açıklamada hafta içi karşılaşması olan Bursa Tofaşspor müsabakasına tüm Milaslı sporseverleri davet ederek tribün desteği istedi.

Milas Belediyespor Voleybol Takımı’nın, güçlü taraftarıyla bütünleşerek Tofaş maçından galip ayrılacağını vurgulayan kulüp yöneticileri,“Bursa’da kazandık kendi sahamızda kendi taraftarlarımız önünde yine kazanacağız” diyerek ,takımlarına olan inanç ve güvenlerini vurguladılar.

 

 

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık