Voleybolda alt yapı ligleri okulların açılışına bağlı

2020-2021 Voleybol sezonunda Alt Yapı Liglerinde müsabakaların oynanıp oynanmayacağı konusu, futbolda olduğu gibi henüz netlik kazanmadı.

Voleybolda alt yapı ligleri okulların açılışına bağlı

Profesyonel voleybol liglerinin Ekim ayı içersinde başlayacak olmasından sonra gözler alt yapı voleybol liglerine çevrildi.

Voleybol Alt yapı ligleriyle ilgili olarak aradığımız Muğla Voleybol Temsilcimiz Ümit Zafer Dokucu yaptığı bilgilendirmede, profesyonel liglerin 2020-2021 sezonunda Ekim ayı içersinde başlayacağını belirterek, alt yapı liglerinin başlama tarihinin Eylül ayı içersinde okulların açılmasıyla bağlantılı olduğunu vurguladı.

Anadolu Yıldızları ve Akademi Liglerinin yıl içersinde yapılabileceğini vurgulayan Muğla Voleybol Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, alt yapı ligleriyle ilgili olarak Sağlık Bakanlığı, Sağlık Bilim Kurulu, Voleybol Federasyonu ve İl Sağlık Kurullarının konuyla ilgili açıklamalarının beklendiğini belirtti.

Pandemi sürecinin devam ettiğini vurgulayan Ümit Zafer Dokucu, sağlık tedbirlerinin liglerin başlayabilmesi için mutlaka dikkate alınması gerekliliğini vurgulayarak, “alt yapı liglerinin başlayabilmesi için bizler de alınacak yeni kararları bekliyoruz” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık