Voleybolda iyi oyun 3 puan getirdi

Milas Belediyespor:3 - Afyon Belediye Yüntaşspor:0

Voleybolda iyi oyun 3 puan getirdi

Tribünler Doldu Belediyespor Coştu
Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi’nde ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor 21 Aralık Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde taraftarlarının büyük desteği ile çıktığı lig maçında, ligin güçlü takımlarından Afyon Belediye Yüntaşspor’u 3-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.
 İlk yarının son karşılaşmasına Okay Serce, Hasan Balcıoğlu, Eren Öner, Batuhan Karaca, Berke Tan ve libero Oktay Tetik altısı ile çıkan Milas Belediyespor, eksik kadrosuna rağmen Afyon Belediyesi Yüntaşspor karşısında mükemmel bir oyun ortaya koydu.
Maçın ilk seti müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Her iki takımın da seti kazanmak adına oynadıkları oyun taraftarların da büyük beğenisini aldı.
Her iki takımın aldıkları sayılar, yaptıkları hatalar, servisler, smaçlar, bloklar, ortaya seyir keyfi yüksek bir seti çıkardı.
24-21 Milas galibiyetinden set iki takımın da maça asılması ve oyun disiplininden kopmaması sonucu 34-32’ye kadar uzadı ve seti alan taraf Milas Belediyespor oldu.
Maçın ikinci setinde ilçemiz takımı daha rahat bir oyun oraya çıkardı. Okay Serçe’nin sert ve etkili smaçları, pasörümüz Eren’in güzel pasları ve diğer oyuncularımızın da büyük katkılarıyla Milas Belediyesi seti 25-19 alarak skoru 2-0 yaptı.
İki setin kaybı rakip takım üzerinde olumsuz bir etki yapınca maçın üçüncü setinde ilçemiz ekibi son derece rahat bir oyun oynadı. Takım oyununun güzel bir örneğini gösteren ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor, üçüncü seti 25-16 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı.
Milaslı Voleybol Severlere Yeni Yıl Armağanı
Milas Belediyespor taraftarlarına güzel bir yeni yıl armağanı vermiş oldu.
Maç sonrasında karşılaşmayı tribünlerde izleyen Kulüp Başkanı Muhammet Tokat sahaya inerek sporcularını alınan bu galibiyet sonrasında tek tek kutlayarak tebrik etti.
2020’nin ilk maçını 5 Ocak tarihinde İzmir’de lig lideri Altekma ile yapacak olan Milas Belediyespor,  Milas’ta kaybettiği maçın rövanşını almak için İzmir’e gidecek.

 

Maçın Hakemleri: Turgut Uzunçakmak, Taner Kayar, Yasemin Altıner, Burak Köleoğlu, Ahmet Can, Mustafa Memişoğlu
Gözlemci: Ümit Zafer Dokucu
Milas Belediyespor: Okay Serce, Hasan Balcıoğlu, Eren Öner, Batuhan Karaca, Berke Tan, Efe Sadık Özbey, Kaan Mustafa Durmaz, Ertekin Öz, Mert Mutlu, Amel Dautefendic, Uğur Mehmet Bezici, Anıl Tokat, Oktay Tetik, Mustafa Uğurlu
Teknik Sorumlu: Osman Çakıray
Antrenör: Sefa Koşar, Ayhan Yalçın
Afyon Belediyesi Yüntaşspor: Burak Köse, Kahnamoueebe Haddade, Yılmaz Takmak, Onur Çapan, Mustafa Susam, Denise Fazulov, Fatih Durkan, Resul Gün, Rıdvan Sağlık, Akif Yurtsal, Ertan Debreli, Berk Yılmaz, İhsan Ali Heper, Çağatay Durmuş
Teknik Sorumlu: Burak Hascan
Antrenör: Ahmet Yürekli

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık