Ya yıkın ya yapın

1980’li yıllarda Milas sporunun ve sporcusunun spor adına hizmetine açılan Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu ile ilgili umutlu ve endişeli bekleyiş sürüyor.

Ya yıkın ya yapın

Uzun yıllardır her sezon başı yıkılacağı belirtilen ancak bir türlü yıkılamayan Milas Kapalı Spor Salonu’nun ne zaman yıkılıp yerine Milas sporuna uzun yıllar hizmet edilecek bir spor tesisinin yapılacağı konusunda görevlilerden de net bir bilgi gelmiyor.

Milas’ın salon sporları ile uğraşan takım ve sporcuların biran önce yıkılarak yeni bir salona kavuşma hayalide her geçen güz azalıyor.

Milas Atapark’ta yer alan Kapalı Spor Salonun’un salon sporlarına kapalı olması sebebiyle, Milas’ta salon sporları ile ilgili takımları olan spor kulüpleri 2019-2020 Spor sezonunda hem antrenmanlarını hem de resmi kulüp müsabakalarını nerede oynayacakları da bilinmiyor.

Konuyla ilgili endişelerini dile getiren spor kulüpleri,“yeni sezonda kendi sahamızda oynayacağımız maçlarımızı deplasmanda oynamak zaten mali sıkıntılar içersinde olan spor kulüplerine yeni yükler getirecektir” diyerek spor salonu ile ilgili kendilerine ve Milas spor kamuoyuna bilgi verilmesini istiyorlar.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık