Gençlerle ‘merkezimde’ iftar…

Milas İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından içinde bulunduğumuz Ramazan ayı nedeniyle, merkezdeki faaliyetlere katılan gençler, aileleri, ilçemiz protokolünün yanı sıra Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar da katıldı.

Gençlerle ‘merkezimde’ iftar…

Merkez bahçesinde gerçekleşen iftar yemeği, akşam ezanının okunması ve yemek duası ile başlarken, yemeğin ardından tekrar dua edildi. Milas İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, tüm katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Merkezimde Ramazan, Gençlerle İftar’ programına hepiniz hoş geldiniz. Gençlik merkezlerimizde siz sevgili gençlerin serbest zamanlarını değerlendirebilmeleri için sosyal, sportif ve kültürel faaliyetleri yaparken, aynı zamanda milli ve manevi değerlerimizi de öğrenebilmeleri için bu etkinliği düzenlemiş bulunmaktayız.

Bizler istiyoruz ki gençlerimiz; spor, sanat ve kültür alanında kendilerini geliştirirken aynı zamanda milli ve manevi değerlerle, duygularla bütünleşerek hayatlarına devam etsinler. Tüm dostlarımıza, misafirlerimize tekrar hoş geldiniz diyor, Rabbim’den tuttuğunuz oruçları ve yaptığınız ibadetleri kabul etmesini diliyorum.”

İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir’in ardından iftar yemeğine katılan Muğla İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman da mikrofona gelerek şunları söyledi:

“Aslında biz bir aileyiz… Bu Mübarek Ramazan gününde sizlerle birlikte olmaktan dolayı da mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.

Gençlik merkezimizde bugüne kadar yapılan tüm etkinliklere katılan gençlerimiz, çocuklarımız ve ailelerimizin, kısaca hepimizin bir tek amacı var, o da gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak… Vatanını, milletini seven, yaşadığı toplumun değerlerine bağlı, çalışkan ve üretken gençler bizim geleceğimizin teminatıdır. Gençlerimizi iyi yetiştirmek adına İlçe Gençlik Merkezi’mizin yapmış olduğu tüm güzel etkinliklere katılımlarınız ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz.

Öte yandan Mübarek Ramazan gününde soframızı bereketlendirdiğiniz için de ayrıca hepinize çok teşekkür ediyor, organizasyonda emeği geçen Gençlik Merkezi’mizin Müdürü Aşkın Bey başta olmak üzere tüm merkez çalışanlarını da ayrıca kutluyorum.”

Yapılan konuşmaların ardından iftar yemeğine katılanlar bir süre daha sohbet ettikten sonra dağıldılar.

Milas İlçe Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen iftar yemeğine; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Artay Yağcı, Milas Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet Trabzon, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ergun Kırova, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Serkan Acarsoy, eski dönem AKP Milas İlçe Başkanı ve geçmiş dönem belediye meclis üyesi Levent Akyer de katıldı.

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık