Yangınlar sonrası bölgeye ziyaretler devam ediyor

​​​​​​​İlçemizde 11 gün boyunca devam eden ve büyük bir hasara neden olan orman yangınlarının sonrasında mahallelere destek ziyaretleri devam ediyor.

Yangınlar sonrası bölgeye ziyaretler devam ediyor
  • 27 August 2021, Friday 14:30

Milas Belediye Başkan Yardımcısı Gülşen Gökçe, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın eşi Elif Tokat, Milaslı sanatçı Makbule Kaya ve S.S. Milas Anatolie Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri yangın felaketi yaşayan mahallelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Mahalle ziyaretlerine ilk olarak Gökbel Mahallesi’yle başlayan heyet daha sonra sırasıyla Bozalan, Gürceğiz, Akçakaya, Fesleğen, Beyciler, Çökertme ve Türkevleri mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Yangın alanlarında incelemelerde bulunan heyet daha sonra vatandaşlarla sohbet etti. Bölgeye gelen heyete yangınlar dönemindeki yaşadıklarını anlatan vatandaşlar, bundan sonraki süreçte yaraların sarılması adına istek ve taleplerini ilettiler. Milas’ın yetiştirdiği değerli sanatçı Makbule Kaya’da mahallelerde türküler söyleyerek, uzun süre yangın felaketi yaşayan bölge halkına bir nebze olsun moral oldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Milas Belediye Başkan Yardımcısı Gülşen Gökçe, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın eşi Elif Tokat, Milaslı sanatçı Makbule Kaya’ ya teşekkür ettiler.

‘Yaralarımızı hep birlikte saracağız’

Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkan Yardımcısı Gülşen Gökçe; “Uzun zaman süren yangınların ardından hem yaraların sarılmasına adına vatandaşların istek ve taleplerini dinlemek hem de onlara moral vermek adına bölgeye bir ziyaret gerçekleştirdik. Milas Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bölge halkına tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yaralarımızı hep birlikte saracağız” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık