Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Y.Milasspor Kongresi’nde 2. aday..

​​​​​​​“EKİBİMLE GELİYORUM..”

Y.Milasspor Kongresi’nde 2. aday..

2012-2013 Sezonunda Yeni Milasspor Kulübünün 1 dönem başkanlığını yapan ilçemizin tanınmış isimlerinden biri olan Fikri Çırak, 11 Eylül 2021 tarihinde yapılacak olan Yeni Milasspor Kulübü Olağan Genel Kurulunda, yönetime eski ekibiyle beraber aday olduğunu açıkladı.

Gazetemiz spor muhabiri Hüseyin Açar’a eski ekibiyle birlikte 2021-2022 sezonunda Yeni Milasspor Kulübünün başkanlığına ve yönetimine talip olduğunu belirten eski başkanlardan Fikri Çırak, Yeni Milasspor’un sahipsiz olmadığını belirterek, “ilçemiz spor kulübünün yönetimine adayım” dedi.

Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele eden Yeni Milasspor’un BAL Liginden amatör kümeye düştüğü sene başkanlık görevini Halil İbrahim Gülen’den alan Duayen Başkan Fikri Çırak’lı Yeni Milasspor, ligde şampiyonluk mücadelesi vermişti. Ligin son haftasına kadar şampiyonluk mücadelesini veren Yeni Milasspor Bodrumspor ile çekişmesini sürdürmüştü. 2012-2013 sezonu sonunda Bodrumspor’un ardından ligi ikinci sırada tamamlamıştı.

11 Eylül 2021 tarihinde yapılacak olan Yeni Milasspor Olağan Genel Kurul Toplantısında Yeni Milasspor Kulübünün başkan adayı olarak seçime katılacağını dile getiren başkan Fikri Çırak, mevcut başkan Öcal Yüksel’den sonra Yeni Milasspor Kulübü yönetimine adaylığını ilk açıklayan isim oldu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis