YANIKÖMEROĞLU’NDAN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti, ziyarette Yanıkömeroğlu’na İyi Parti İlçe örgütü de eşlik etti.

YANIKÖMEROĞLU’NDAN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET
  • 04 September 2019, Wednesday 10:47

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kadın Politikaları Başkanı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu,Pazartesi günü İyi Parti Milas İlçe örgütünü ziyaret amacıyla geldiği Milas’ta, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a da ziyaret gerçekleştirdi.Yanıkömeroğlu’nu kapıda karşılayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tokat, hem Milas’a hem Belediyemize hoş geldiniz dedi.

İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Yanıkoğlu ve İlçe örgütü,Milas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çayırlı’nın da eşlik ettiği ziyaretteYanıkömeroğlu, Başkan Tokat’a görevinde başarılar dileyerek, kadınların desteklenmesi ve Kadın Kooperatifleri kurulması yönünde yardım istedi.

Kendisinin bir iş kadını olduğunu, Ankara’da İnşaat sektörü üzerine firması bulunduğunu belirten Yanıkömeroğlu; “Artık bizimde bir şeyler yapmamız gerektiği için siyasete girdim.Şikayetle olmuyor,bu ülke için bir şeyler yapma anlamında siyasete atıldım.Siyasete girdiğimden beri 3 seçim geçirdik. Tüm teşkilatlarımızla çok çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Kadın cinayetleri ve şiddet olaylarına dikkat çekenYanıkömeroğlu; “Son günlerde yaşanan kadına karşı yapılan şiddet ortada. Onlara yardımcı olmak, ekonomik güçlerini arttırmak adına bir şeyler yapılmalı. Yöreniz çok zenginliklere sahip. Kadınların evlerinde yetiştirdiği ürünlerini satabileceği pazarlar kurulabilir. Bizimde bu konuda çalışmalarımız başladı. Belediyelerimizde bu konuda bizlere destek olursa seviniriz. Özellikle kooperatifleşme anlamında çalışmalar yapılmalı”dedi.

Geçmişte Kadınların el emeği göz nuru ürünlerini satmaları, aile bütçelerine katkı sağlamaları amacıyla Hanımeli Pazarı kurduğunu dile getiren Başkan Tokat “İlk etapta Hanımeli pazarlarımız amacı doğrultusunda işlese de daha sonraları amacı dışına çıktı. Tüm uyarılarımıza rağmen ne yazık ki Hanım eli pazarımızda bir düzelme olmadı ve bizde kaldırmak durumda kaldık. Önümüzdeki Mecliste konuyu gündemimizde görüşeceğiz. Belediyemizin teşkilat yapısında değişikliğe gidiyoruz. Özellikle kooperatif, üretici, kadın emeği noktalarında önceliği olan bir teşkilat yapısı oluşturuyoruz. Geçmişte de Belediyemiz olarak özellikle de kadınlarımıza yönelik çeşitli yardımlarımız oldu. Bundan sonrada bu yardımlarımız sürecek”dedi.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık