Yaşam Kulübesi’ne bir ödül daha

​​​​​​​Milas Belediyesi organizasyonunda, Engelsiz Edebiyat Projesi kapsamında hazırlanan Yaşam Kulübesi (life hut) adlı film bir ödül daha kazandı.

Yaşam Kulübesi’ne bir ödül daha
  • 30 September 2021, Thursday 12:47

Daha önce Uluslararası Nicomedia Film Festivalinde “En İyi İlham Verici Film”, Smynra Uluslararası Film Festivali’nde “En İyi Sosyal İçerikli Film”, “En İyi Çocuk Oyuncu Mansiyon Ödülü” ve Londra Uluslararası Film Festivali’nde de “Şeref Ödülü” ile toplamda uluslararası alanda 4 ödüle layık görülerek, büyük bir başarı elde eden film 5’inci ödülünü almaya hak kazandı.

Fransa’da yapılacak olan Uluslararası festivale katılma hakkı kazandı.

Yönetmen koltuğunda Erdal Kara’nın oturduğu, başrolünde Ayaz Bilge’nin yer aldığı film; 5. ödülünü Uluslararası Auber (Fransa) film festivalinden aldı. ‘Yaşam Kulübesi’ aylık bazda yapılan festivalin “EN İYİ KISA FİLMİ” seçilerek, 5 Nisan’da, Fransa’da yapılacak olan Uluslararası festivale katılma hakkı kazandı.

5 Nisan 2022 tarihinde  yapılacak büyük festivalde halka açık gösterime katılacağını belirten Yaşam Kulübesi filminin senaryosunu yazan ve aynı zamanda yönetmenliğini yapan Erdal Kara; “Milas Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen projemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum . Filmimizin ödüllerle dönmesini temenni ediyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık