A Takım Mustafa İçöz’e emanet

2021-2022 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde ilçemizi temsil edecek olan, kulüp başkanlığını Ersin Köksal’ın yaptığı Milas Gençlikspor Kulübü yeni sezonda A Takımını genç hoca Mustafa İçöz’e emanet etti.

A Takım Mustafa İçöz’e emanet
  • 30 September 2021, Thursday 10:57

Futbola Yeni Milasspor Kulübü’nde başlayan ve antrenörlük görevini de yine bu kulüpte alt yapılarda yapan Mustafa İçöz yeni dönemde Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde Milas Gençlikspor Kulübü’nün başarısı için çalışacak.

 Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal sosyal medya yoluyla yaptığı açıklamada “2021- 2022 futbol sezonunda gençlerden kurulu bir kadro ile Süper Amatör Küme Ligi’nde yer alacağız” dedi.

Başkan Köksal; “A Takımımız genç hoca Mustafa İçöz’e emanet edildi, Mustafa İçöz hocamıza kulübümüzün diğer alt yapı antrenörleri Çağrı Arıkan ve Güray Fedakâr da yardımcı olacaklardır” diyerek, Milas Gençlikspor Kulübü’nün tüm antrenörlerine yeni sezonda başarı dileklerini iletti.

Genel Koordinatör Ali Akın Çilek

2021-2022 futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele edecek olan Milas Gençlikspor Kulübü’nün Genel Koordinatörlüğünü deneyimli Teknik Sorumlu Ali Akın Çilek yapacak.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık