Yaşasın 23 Nisan!

​ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

Yaşasın 23 Nisan!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklar sürüyor.

Bu haftasonu ilçemizde de coşkularla kutlayacak olduğumuz bayramımız için, sevgili ilkokul öğrencileri başta olmak üzere tüm çocuklarımız ve hepimizin içi kıpır kıpır …

Tıpkı, 23 Nisan’a hazırlanan ilkokul bahçeleri gibi içimiz …

Milas Merkez İlkokulu bahçesinde de, geçen hafta içinde, rengarenk çocuklarımız, öğretmenleri eşliğinde hazırlıklarını sürdürüyorlardı. Geçerken gözümüze ilişen bu heyecanı görüntüleyip onların pırıl pırıl renkli hazırlıklarını paylaşalım istedik.

Danslar edecekler, halk oyunları gösterileri yapacaklar, şiirler okuyacaklar … Zaten çok güzeller, çok daha güzel olacaklar …

Bu vesileyle şimdiden kutlayalım çocuklarımızın bayramlarını, bayramımızı.

Yaşasın 23 Nisan!

 

Menteşe’de 23 Nisan Çocuk Şenliği

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Çocuk Şenliği etkinliği ile kutlayacağı bildirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosundan edinilen bilgiye göre, Muğla Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Pazar günü saat 13’te Menteşe Sosyo-Kültürel alanda düzenleyeceği Çocuk Şenliği etkinliğinde birçok eğlenceli, farklı oyunlar, yarışmalar ile çocukları bir araya getirecek ve 23 Nisan’ı coşkuyla kutlayacak.

23 Nisan Çocuk Şenliği’nde geleneksel oyunların yanında, origami, dev jenga,, mini golf, balık tutma, minion devirme, zıp zıp, kaydırak gibi birbirinden farklı ve eğlenceli oyunlarla çocukları karşılayacak olan Muğla Büyükşehir Belediyesi, çocuklara anlamlı ve çeşitli hediyelerde dağıtacak. 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde daha birçok farklı oyun ve sürprizler katılımcıları bekliyor.

 

İlker Başbuğ ile söyleşi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında ayrıca 26. Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ’u Muğlalı vatandaşlarla buluşturacak.

23 Nisan Pazar günü saat 17’de Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak “Orta Doğu ve Türkiye” konulu söyleşide vatandaşlarla bir araya gelecek olan İlker Başbuğ, ayrıca imza günü de düzenleyecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada 23 Nisan etkinliklerine tüm vatandaşlar davet edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık