Yatağanspor Yeni Sezona Hızlı Başladı

2019-2020 Futbol Sezonunda BAL Liginde mücadelesini sürdürecek olan ilimiz takımı Yatağanspor, yeni sezona hızlı bir başlangıç yaptı.

Yatağanspor Yeni Sezona Hızlı Başladı

2018-2019 sezonunda BAL Ligini 8. sırada tamamlayan Yatağanspor, Haziran ayı içinde önce kulüp başkanı sonrasında da teknik sorumlusunu belirleyerek hızlı bir şekilde kadrosunu şekillendirmeye başladı.

Yeni kulüp Başkanı Mustafa Yenioğlu ile 2019-2020 sezonuna başlayacak olan Yatağanspor, önce yeni teknik sorumlusunu belirledi ve yeni dönem takımın başına, geçmiş yılarda da takımın teknik sorumluluğunu yapan Hüseyin Çolak’ı getirdi.

Futbolcu transferleri sürüyor

Görkem Küçük ve Süleyman Kıratlı Yatağanspor’dalar

Yeni teknik sorumlusu ile futbolcu transferlerine başlayan Yatağanspor, kadrosuna birçok yeni futbolcuyu katmaya başladı. Son olarak 2008 yılında Yatağanspor’un alt yapısında futbola başlayan 2018-2019 sezonunda Yeni Milasspor formasını giyen 22 yaşındaki Görkem Küçük ile anlaşan Yatağanspor, forvet hattına da geçen sezon Yeni Milasspor’da forma giyen başarılı isim Süleyman Kıratlı’yı aldı.

Görkem Küçük futbola Yatağanspor’da başladı, Ortakent Yahşispor ve Yeni Milasspor’da forma giydi.

Geçen sezon Yeni Milasspor’a 16 golle katkıda bulunan Süleyman Kıratlı Manisaspor alt yapısında futbola başladı. Akyaka, Dalamanspor, Yatağanspor, Tatvan Gençlerbirliği ve Yeni Milasspor’da forma giyen Süleyman Kıratlı yeniden Yatağanspor’a döndü.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık