Yazarımız Hüseyin Serin Öğretmeni Kaybettik..

Uzun yıllardır gazetemizde köşe yazarlığı yapan, emekli öğretmen Hüseyin Serin, bugün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı.

Yazarımız Hüseyin Serin Öğretmeni Kaybettik..

1955 Karacahisar Köyü doğumlu Hüseyin Serin, İlk, orta ve lise eğitimini Milas’ta tamamladıktan sonra, Ortaklar Eğitim Enstitüsü’nü 1979 yılında bitirip öğretmenliğe başlamıştı. Yurdumuzun çeşitli bölgelerinde çalıştıktan sonra, ‘son durağım’ dediği Milas’ta, Milas Merkez İlköğretim Okulu öğretmeniyken, emekli oldu. Lise yıllarından beri gazetemizin Sanat Sayfası’nda şiir ve öyküleri yayınlanan Hüseyin Serin, ilk kitabını, o yıllarda yakın arkadaşı olan Muzaffer Kale ile ortaklaşa “Ve Eğer Ölünecekse Yaşam İçin” adı altında yayınladılar. Şiirleri, daha sonra da Çağdaş Genç Şairler ve Şiirleri Antolojisi”’nde ve “Muğlalı Şairler ve Yazarlar” Antolojinde yayınlandı. Son dönem öykü ve şiirlerini topladığı “Sevdalım” adı kitabı, Milas Belediyesi Kültür Yayınları’nın 18.’si olarak yayınlandı. Serin’in, “Çiçekler Kelepçelenemez” adlı, yayınlanmamış bir romanı da bulunuyor. Halen her hafta gazetemizdeki köşesinde şiir ve denemeleriyle okurlarıyla buluşan Hüseyin Serin arkadaşımız, evli ve iki çocuk babasıydı. Dün sabah, hiç beklenmedik bir şekilde kalp krizi geçirerek aramızdan ayrılan Hüseyin Serin öğretmenimizi, 1. Gümüşkesen Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Milas Şehir Mezarlığı’nda toprağa verdik.

Merhum Hüseyin Serin için kılınan cenaze namazına; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kasım Özkan, merhum Serin’in öğretmen arkadaşları, ailesi ve sevenleri katıldı.

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 2 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık