Yeni Başkan Balcı’dan ilk ziyaret Milas’a

1 Ekim’de yapılan CHP Muğla İl Başkanlığı Kongresi’nde çoğunluğun oyunu alarak, CHP İl Başkanı seçilen Av. Zekican Balcı, ilk ziyaretini Milas’a gerçekleştirdi.

Yeni Başkan Balcı’dan ilk ziyaret Milas’a
  • 11 October 2023, Wednesday 11:07

Milas’ta bir dizi ziyaret gerçekleştiren CHP İl Başkanı Av. Zekican Balcı ilk ziyaretini Milas Belediye’sine yaptı. Balcı burada Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Belediye Meclis Üyeleri bir araya geldi. Daha sonra Gaziler Derneği’ni ziyaret eden Balcı’ya Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve partililer eşlik etti.

Başkan Balcı, gazilerle yaptığı sohbetin ardından CHP Milas İlçe Başkanlığı’nın salı toplantısına katıldı. Yaklaşan yerel seçimlerin konuşulduğu salı toplantısında Balcı, burada partiye yeni katılan üyelere rozet taktı.

AKAR’DAN CHP İLÇE YÖNETİMİ’NE ZİYARET

Salı toplantısının ardından Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar ve yönetim kurulu ile CHP Milas İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

Kahraman Akar ve yönetim kurulunu, CHP İl Başkanı Av. Zekican Balcı, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve partililer karşıladı.

Ziyaret sırasında CHP İl Başkanı Av. Zekican Balcı ile bir araya gelen Kahraman Akar, Milas tarımı ve çiftçilerimizin sorunları ile çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ise “Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı şahsım ve örgütüm adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve partililer, göreve gelmesinin ardından ilk ziyaretini Milas’a gerçekleştiren CHP İl Başkanı Av. Zekican Balcı’ya teşekkür ettiler.

Ziyaretler günün anısında çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık