Yeni Başsavcı, Başkan Tokat’ı Ziyaret Etti

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat makamında ziyaretleri kabul etti.

Yeni Başsavcı, Başkan Tokat’ı Ziyaret Etti

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Başsavcısı olarak Milas’a atana Hayrullah Yapar ve Milas Esnaf Spor Kulüp Başkanı Ekrem Vanlıoğlu Başkan Tokat’ı ziyaret etti.
İlk ziyareti gerçekleştiren Milas Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Yapar oldu. Başsavcı Yapar; “İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı’ndan, Milas Cumhuriyet Başsavcılığı görevime başladığımda Başkanımız beni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletmişti. Ben de kendisine iade-i ziyarette bulunmak istedim” dedi.
İkinci ziyaret ise Milas’ı Muğla Süper Amatör Lig’te temsil eden Milas Esnaf Spor Kulüp Başkanı Ekrem Vanlıoğlu’ndan geldi. Vanlıoğlu ziyarette ; “2006 yılında Beçin Belediyespor Gençlik Spor olarak kurulan, Muğla Süper Amatör Lig'de mücadele etmeye başlayan Milas Belediyesi Beçin Gençlik Spor'un adı alınan kararla Milas Esnafspor oldu. Şimdiye kadar oynadığımız maçlarda başarılı sonuçlar aldık. Bu sezon sonunda şampiyonluk ipini  göğüsleyeceğiz ve Milas’ı Bölgesel Amatör Ligte temsil edeceğiz” dedi. Vanlıoğlu ayrıca şimdiye kadar kulübe verdiği maddi ve manevi desteklerden ötürü Başkan Tokat’a teşekkür ederek Atatürk plaketi hediye etti.
Her iki ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tokat; Başsavcı Hayrullah Yapar ve Esnaf Spor Başkanı Ekrem Vanlıoğlu’na çalışmalarında başarı diledi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık