Yeni belediye başkan yardımcıları görevlerine başladı

​​​​​​​Milas Belediyesi'nde 1 yıl süreyle görev yapacak yeni Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu. Mevcut Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ateş ve Halil Mutlu’nun 1 yıllık görev sürelerinin dolmasının ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından yeni başkan yardımcılığı görevlerine Harun Reşit Çavuşoğlu ve Ali Kurt atandı. Meclis üyeleri Harun Reşit Çavuşoğlu CHP’li, Ali Kurt ise İYİ Partili.. Böylece, Başkan Tokat, ilk yıl İYİP’li meclis üyesi Mehmet Çayırlı’dan sonra, ikinci kez İYİP’li bir meclis üyesini Başkan Yardımcılığına atamış oldu.

Yeni belediye başkan yardımcıları görevlerine başladı
  • 19 October 2022, Wednesday 16:42

Görev yerleri belli oldu…

Görevlerine başlayan Ali Kurt Belediye Ana Hizmet Binası'nda, Harun Reşit Çavuşoğlu ise Belediye Ek Hizmet Binası'nda görev yapacak. Eski ve yeni Belediye Başkan Yardımcılarını makam odasında ağırlayan Başkan Tokat, kendilerine çiçek takdim etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretin ardından yeni Belediye Başkan Yardımcılarını ana ve ek binada bulunan odalarına uğurlayan Başkan Tokat, görevleri sona eren Halil Mutlu, Mehmet Ateş ve yeni görevlerine başlayan Ali Kurt ve Harun Reşit Çavuşoğlu ile günün anısına fotoğraf çektirdi.

Yeni Başkan Yardımcılarımıza görevlerinde başarılar diliyorum…

 Yeni görevlendirmelerle ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, "Belediye Başkan Yardımcıları olarak görev süreleri dolan Mehmet Ateş ve Halil Mutlu’nun yerine yeni Başkan Yardımcılarımız Ali Kurt ve Harun Reşit Çavuşoğlu oldu. Çalıştığımız 1 yıl boyunca uyum içinde üstün bir gayret gösteren Mehmet Ateş ve Halil Mutlu başkanlarıma teşekkür ediyor, yeni görevlerine başlayan Harun Reşit Çavuşoğlu ve Ali Kurt başkanlarıma başarılar diliyorum." dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık