Yeni halk plajları geliyor

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yaz sezonu öncesi yerli ve yabancı turistlerin uğrak yerlerinden biri olan Kıyıkışlacık Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Tokat, Türkiye’de en uzun sahil şeridine sahip ilçeler arasında yer alan Milas’a yeni halk plajları oluşturulmasına yönelik yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini ifade etti.

Yeni halk plajları geliyor

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Meclis Üyeleri, CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe ve birim amirleri ile birlikte Kıyıkışlacık Mahallesi’nde bir dizi incelemede bulunarak açıklamalarda bulundu. 
Kıyıkışlacık Mahalle Muhtarı Halis Şahin’in de eşlik ettiği ziyarette konuşan Başkan Tokat, açıklamasında Kıyıkışlacık Mahallesi’nde yeni pazar yeri, Zeytinlikuyu sahil düzenlemesi, Kıyıkışlacık-Zeytinlikuyu arası yolda 2. kat sathi asfalt, Zeytinlikuyu-Papaz arası yolda 1. kat sathi asfalt, kilit parke taşı döşenmesi, mevcut parkın düzenlenmesi, çadır ve mangal alanlarının belirlenmesi, altyapı gibi birçok çalışmanın eş zamanlı olarak yapılacağını kaydetti.
SAHİL MAHALLELERİNE YENİ HALK PLAJLARI KAZANDIRACAĞIZ
Bu dönemde Milas’ın sahili olan mahallelerine yeni halk plajları kazandıracaklarını duyuran Başkan Tokat, “Halkımızın rahat bir şekilde denize girmesini sağlayacak sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirerek hizmete sunmayı düşünüyoruz. Yaklaşan yaz sezonu öncesi de yine sahil mahallelerimizdeki çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz. Ören, Çökertme, Bozbük, Kazıklı, Gürçamlar ve diğer bölgelerde de benzer alanları tespit edip vatandaşımızın hizmetine sunacağız. İdari ve hukuki işler konusunda da gerekli yazışmaları başlatacağız. Ziyaret ettiğimiz bölgelerde altyapı ve üstyapı eksikliklerini tespit edeceğiz ve ardından gerekli çalışmaları yapacağız. Özellikle halk plajları konusuna büyük önem veriyoruz. Türkiye’de sahil şeridi en uzun olan ilçelerden birisi olarak halkımızın bu imkândan daha fazla yararlanmasını arzuluyoruz. Gittikçe büyüyen ve genişleyen çalışmalarımızla halkımızı memnun etmek istiyoruz. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık