Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni hastaneye ulaşım nasıl sağlanacak? Belli oldu..

Yeni Milas Devlet Hastanesi’nin 7 Eylül’de açılacağının açıklanması sonrasında, vatandaşların yeni hastaneye nasıl ulaşabilecekleri, vatandaşların en çok sorduğu sorular arasında.

Yeni hastaneye ulaşım nasıl sağlanacak? Belli oldu..

Konuyla ilgili olarak UKOME’nin dün itibariyle aldığı karara göre, Milas içindeki dolmuş seferlerini düzenleyen 42 no’lu Milas Şehir İçi Minibüscüler Kooperatifi, dolmuş güzergahlarını buna göre ayarlayacak.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Kooperatif ikinci başkanı Abdullah Artmış, Milas içinde sefer yapılan 5 güzergah olduğunu belirterek, bunların hepsinin yeni Devlet Hastanesi’ne vatandaşları taşıyacağını belirtti.

Buna göre, TOKİ-Sodra seferlerini yapanlar, Sodra son duraktan sonra, Belediyenin yeni düzenlediği radar yolunu kullanarak yeni hastaneye kadar güzergahlarını uzatacaklar. TOKİ-Sanayi, TOKİ-Park, TOKİ-Stad ve H.İlyas-Üçyol hattını kullanan dolmuşlar da çevre yolu üzerinden, Mezarlık karşısındaki sapaktan girerek, hastaneye kadar ulaşımı sağlayacaklar.

Yetkililer, şimdiki durumda, yeni hastaneye ulaşımla ilgili olarak düzenlemenin bu şekilde yapıldığını, ancak gelişmelere göre ileride yeni düzenlemeler yapılabileceğini de belirttiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık