Yeni Kulübü  Altınordu

2017 yılında Milas Altınordu Futbol Okulu’nda futbol eğitimi almaya başlayan  2009 dogumlu 10 yaşındaki yıldız futbolcu Celal Akkoyun, Altınordu Spor Kulübü tarafından uzun süredir izleniyordu.

Yeni Kulübü  Altınordu

Izmir'in en eski ve en köklü spor kulüplerinden biri olan Altınordu Spor Kulübü’nün alt yapısına alınan Celal Akkoyun ile ilgili olarak, Milas Altınordu Futbol Okulu Antrenörleri tarafından,  transferiyle ilgili yapılan açıklamada, “Türk futboluna uzun süre hizmet edecek yetenekte bir sporcumuza sahip çıkan Altınordu Spor Kulübümüze teşekkur ediyoruz” denildi.
Yıldiz futbolcumuz Celal Akkoyun'un Altınordu'da futboldaki yeteneklerini daha da geliştireceğine inanıyoruz diyen Milas Altınordu Futbol Okulu Antrenörleri, Celal Akkoyun'a yeni kulubünde başarı dileklerinde bulundular.
Milas Altınordu Futbol Okulu Antrenörleri Ali Akın Çilek, Çağrı Arıkan ve kaleci antrenörü Muhammet Kurnaz tarafından  futbol eğitimi verilerek  başarılı bir şekilde yetiştirilen Celal Akkoyun'un babası Ramazan Akkoyun, Milasspor Masterlar futbol takımında forma giyiyor.

Futbol eğitimleri sürüyor

Milas'ta açıldığı yıldan beri futbola yeni ve yetenekli yüzleri kazandırmaya çalışan  Milas Altınordu Futbol Okulu, futbol eğitimlerini Milas Belediyesi Begonya Halı Sahasında, hafta içi ve hafta sonları sürdürmeye devam ediyor.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık