Yeni Milasspor 13 Eylül Cuma günü seçime gidiyor

2019-2020 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele edecek olan ilçemiz takımı Yeni Milasspor’da kulübün yeni yönetimi nihayet belli olacak.

Yeni Milasspor 13 Eylül Cuma günü seçime gidiyor

2018-2019 sezonunda Yeni Milasspor Kulübünün yönetim başkanlığını yapan Ahmet Karabıyık’ın geçtiğimiz günler içersinde kulüp yöneticiliğini bırakacağını belirterek Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Kararı almasından sonra Yeni Milasspor’un yeni sezonda başına geçecek yeni yönetim ekibi ile kulüp başkanın belirleneceği tarih nihayet belli oldu.

Yeni Milasspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu ile ilgili ilanın 28 Ağustos 2019 Çarşamba günkü Önder Gazetesinde çıkması ile resmileşmesi sonrasında Yeni Milasspor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının ilki 13 Eylül Cuma günü yapılmasına karar verildi.

13 Eylül 2019 Cuma günü Milas Aşkıdil Akarca Kültür Merkezinde Saat 10.00 da yapılacak ilk toplantıda Yeni Milasspor Kulübü Üyelerinin çoğunluğu sağlanamasa ikinci toplantı çoğunluğa bakılmazsızın 20 Eylül Cuma günü aynı yerde ve aynı saatte yapılacaktır.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık