Yeni Milasspor Beklemede

2019-2020 Muğla Amatör Küme Liglerinde U takımlarıyla lig mücadelesi yapacak olan Yeni Milasspor Kulübünde, 20 Eylül Cuma günü yapılan Olağanüstü Genel Kurul sonrasında iş başına geçici olarak gelen yönetimin nasıl çalışmalar yapacağının netleşip, kesinleşmemesi, Yeni Milasspor’un alt yapısında futbol oynayan sporcuları endişeye sevk etmekte.

Yeni Milasspor Beklemede
  • 25 September 2019, Wednesday 16:37

Ekim ayının ikinci haftasında başlayacak maç programı çekilen Yeni Milasspor altyapı takımları, sahaya inerek aktif antrenmanlarını henüz yapamadılar.

20 Eylül Cuma günü kulübün kayyuma kalmaması için acele bir şekilde geçici yönetim ekibi oluşturan Yeni Milasspor üyelerinden bazıları, sosyal medya yoluyla, listeye habersiz yazıldıklarını belirterek, yönetim ekibi içinde olmadıklarını bildiriyorlar.

Yeni Milasspor Kulübü içinde yaşanan tüm bu olumsuzluklar hem kulübün alt yapı futbolcularını endişelendiriyor hem de Ekim ayı sonunda başlayacak olan Süper Amatör Küme Takımı’nın oluşturulmasını erteletiyor. Mazisi başarılarla dolu profesyonel spor kulübümüz Yeni Milasspor’un olağanüstü genel kurul toplantısında istediği ve beklediği desteği alamamış olması, sonrasında yaşananlar, taraftarlarını da üzmeye devam ediyor.

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık