Yeni Milasspor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurulu 23 Kasım’da yapılacak

Yeni Milasspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, 23 Kasım 2022 Çarşamba saat 15:00’da Milas Belediyesi Evlendirme ve Toplantı Salonu’nda, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 30 Kasım 2022 Çarşamba günü aynı yerde ve aynı saatte düzenlenecek olağanüstü genel kurul yapılacağını söyledi. Tüm Milaslıları ve spor severleri genel kurula davet ettiler.

Yeni Milasspor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurulu 23 Kasım’da yapılacak
  • 07 November 2022, Monday 14:26

Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Mehmet Ekmekçioğlu, yönetim Kurulu Üyesi Genel Kaptan Cihan Solmaz ve yönetim üyesi Derya Günaltay yazılı bir açıklama yaparak, 23 Kasım 2022 Çarşamba günü Milas Belediyesi Evlendirme ve Toplantı Salonu’nda saat 15.’te yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısına kulübün üyelerini ve Milaslı sporseverleri davet ederek, Yeni Milasspor için destek istedi.

 Yeni Milasspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı basın açıklama şu şekilde;

“Son 4 yılda Yeni Milas takımının Muğla Süper Amatör Küme Ligi’ndeki mücadelesinde katkı ve destekleri olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat 2022-2023 sezonunda da Yeni Milas spor takımının mahalli süper Amatör lige katılabilmesi için desteklerini esirgemedi.  Futbol takımının lisans vizeleri için maddi destek verdi. Futbolcu kardeşlerimize de gereken maddi desteği vereceğini belirtti. 

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milasspor Kulübü’nün Onursal Başkanı’dır ve Milasspor Kulübü’ne her dönemde gereken maddi manevi destekleri vermiştir. 

Bu nedenle Milas Belediye Başkanı ve Kulübümüzün Onursal Başkanı Muhammet Tokat'a şahsım ve yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyorum. Milasspor Yönetim Kurulu olarak aldığımız olağanüstü genel kurul kararımızla ilgili olarak 23 Kasım Çarşamba günü Milas Belediyesi Evlendirme Salonu’nda yapacağımız kongreye öncelikle Milasspor üyelerini oy vermeye, sonrasında da Milas halkını Milasspor Kulübü’ne destek olmaya davet ediyoruz.  23 Kasım'da yapılacak ilk toplantıda üye çokluğunun sağlanması kulübümüzün zamanlaması açından önemlidir.  Umut ediyoruz ki ilk kongre toplantısında üyelerimizin çoğunluğu sağlanır ve Milasspor yönetimine yeni yönetim ekibi seçilir. Seçilecek olan yeni yönetim ekibine şimdiden başarılar diliyor ve Milas halkını ve sporseverleri Milasspor Kulübü’ne destek olmaya davet ediyoruz.”

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık