Yeni Milasspor Yemeği Sönük Geçti

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor Yemeği Sönük Geçti

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Liginde Şampiyonluk hedefi bulunan ilçemiz futbol takımı Yeni Milasspor’un sezon öncesi son etkinliği olan futbolcu taraftar kaynaşma ve tanıtım yemeği son derece sönük geçti.

25 Ekim Perşembe günü Milas Havuzbaşı Resturantta Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık ve yönetimi tarafından düzenlenen yemeğe beklenen ilgi olmadı.

Milas Belediye Başkanı ve Yeni Milasspor Kulübü Onursal Başkanı Muhammet Tokat’ın katıldığı futbolcu tanıtım yemeğinde az sayıda davetlinin olması, Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık’ın oldukça moralini bozdu.

Milas CHP Belediye Meclis Üyeliği adaylarından Faik Karagöz, Şakir Özdemir, Hüseyin Çöllüoğlu, Murat Yazar, Halil Ilbıra, Milas CHP Parti Başkanı İlgin Göktepe, Milas Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Tomakin, Milas Mahalle Muhtarlarından bazılarının katıldıkları gecede, Yeni Milasspor’un Süper Amatör Küme Ligi Futbol Takımı futbolcuları, antrenörleri ve alt yapı futbol takımının genç futbolcuları ve az sayıda davetli katıldı.

Başkan Tokat “Bu yıl BAL özlemi bitsin” dedi

Gecenin açılış konuşmasını yapan Milas Belediye Başkanı ve Yeni Milasspor Kulübü Onursal Başkanı Muhammet Tokat, geceye katılımın az olmasından dolayı duyduğu üzüntüyü belirterek, Yeni Milasspor Yönetimi’nden pek çok insanın da yemekte olmamasına da bir yönetim eksikliği olarak sitem etti. Yeni Milasspor’un bu ilçenin en köklü bir spor kulübü olduğunu  belirten ve yirmi yıldır mücadele ettikleri Süper Amatör Küme Ligi’nde hep ikinciliklerle yetinildiğini de vurgulayan Başkan Tokat, 2 sezon üst üste yaşanan namağlup şampiyonluğun kendilerini sevindirdiğini, ancak BAL Ligine çıkamamanın da üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyerek, “bu sene inşallah farklı bir sene olur ve hem şampiyonluk hem de BAL Ligi’ne yükselme mutluluğunu hep birlikte yaşarız” dedi.

Yeni Milasspor futbolcularına da hitaben yaptığı konuşmasında, “sezon öncesi yaşanan bu olaylar asla sizin moralinizi bozmasın, sizler sahada mücadelenizi en iyi şekilde yapın; bizler size mevcut olanaklarımızın dâhilinde her zaman destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz” diyerek, yeni sezonun Yeni Milasspor Camiası adına başarılı ve güzel geçmesi temennisinde bulundu.

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık da yaptığı konuşmasında geceye katılan ve Yeni Milasspor’a destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Başkan Karabıyık, “isterdik ki futbolcularımızı tanıtacağımız bu gecede herkes yanımızda olsaydı” diyerek üzüntüsünü belirterek, “her şeye rağmen yeni sezonda hedefimiz güzel futbol, iyi sonuçlar, şampiyonluk ve BAL Ligidir” diyerek yeni sezonun Yeni Milasspor Camiası için hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Yapılan konuşmalardan sonra Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık Süper Amatör Küme Liginde mücadele edecek takımın kadrosunda yer alan futbolcuları tek tek sahneye davet ederek geceye katılanlara tanıttı.

Yeni Milasspor Futbolcu tanıtımı, birlik ve beraberlik gecesi, geceye katılan müzik grubunun çaldıkları birbirinden güzel ezgilerle sürdü.

 Başkan Tokat’ı ziyaret ederek teşekkür ettiler

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Ligi Mücadelesine katılacak olan Yeni Milasspor Futbol takımının futbolcuları ve antrenörleri Cenk Atasoy ve Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık, 26 Ekim Cuma günü sabahı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek yeni sezon öncesi kendilerine verdiği destekler için teşekkür ettiler.

Süper Amatör Küme Liginde mücadelelerini en iyi şekilde yapacaklarını vurgulayan futbolcular, başkan Tokat’a bir buket çiçek vererek, oynayacakları lig maçlarını izlemeye davet ettiler.

Başkan Tokat “Sizler sahada üstünüze düşen görevi yapın, bizler de yerel yöneticiler olarak gerekeni yaparız” diyerek, yeni sezonda futbolculara başarı dileklerini iletti.

 

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık