Yeni Milasspor’da değişim sürüyor

Ligin ilk döneminde aldığı mağlubiyetlerle herkesi üzen Yeni Milasspor’da son müsabakalardaki sonuçlar taraftarları mutlu etti.

Yeni Milasspor’da değişim sürüyor
  • 13 January 2022, Thursday 8:52

Sezon başından itibaren oynadığı 8 maçta 5 mağlubiyet yaşayan ve ilk haftalarda aldığı kötü sonuçlar sonrasında taraftarlarını üzen Yeni Milasspor’da son müsabakalarda alınan iyi sonuçlar yüzleri güldürüyor.

Mor beyazlı takım, sezon başında transfer ettiği elit sporcularıyla, ilk müsabakalarda antrenman yapamadığı için kötü sonuçlar aldı. Türkiye’nin en vefalı taraftar kitlesine sahip olan Yeni Milasspor, sevdalılarını üzmesine rağmen sahada onuruyla mücadele vererek çıkışa geçti. Sporcularının özveriyle çalışmasının ardından oyuncular, Yeni Milasspor sevenlerini çok mutlu etti. Geçtiğimiz hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geldikleri Ula Belediyespor takımını farklı bir skorla yenen temsilcimiz, müsabakayı takip etmek için tribünlere gelen taraftarları sevince boğdu.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve farklı skorla biten müsabaka sonrasında ‘Sevdamsın Milasspor Taraftarlar Derneği’ başta olmak üzere tüm taraftarlar, takımlarını ayakta alkışlayarak soyunma odasına tezahüratlarla gönderdi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık