Hocalarına ziyarette bulundular

Milas’ta yaşayan ve gençlik yıllarında Türk minder güreşinde elde ettiği başarılarla ismini Türkiye’ye duyuran Hasan Ölmez’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi.

Hocalarına ziyarette bulundular
  • 13 January 2022, Thursday 8:55

Şu anda Milas İhtisasspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Namık Atıcı ve Merhum Ahmet Kozak Hoca’nın Türk minder güreşine kazandırdığı Sezer Özer, geçmişte milli takım forması giyen Hasan Ölmez’i ziyaret etti.

Atıcı ve Özer, uzun yıllar önce Güreş Milli Takımı’nda forma giyen ve Milas’ın adını Türkiye’ye duyuran iş adamı Hasan Ölmez hocayı kendisine ait işletmesinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Güreş Milli Takım forması giyerken çalıştırdığı sporcuları karşısında gören eski milli güreşçi Hasan Ölmez, “Bir zamanlar hocalığını yaptığım iki güzide sporcu kardeşim, benim işletmeme gelerek beni onore ettiler. Güreş camiası kendilerini çalıştıran, hizmet veren büyüklerini hiç unutmaz. Yıllar önce birlikte olduğumuz Namık Atıcı ile Sezer Özer hocaları karşımda görünce çok mutlu oldum. Güreş kültürü çok farklıdır. Zamanında hizmet verdiğim iki eski güreşçinin şu anda gençleri çalıştırarak Türk minder güreşine verdikleri hizmetler için çok mutluyum. İki değerli hocalarımın çalıştıracakları güreşçiler, inşallah bizler gibi Güreş Milli Takımı forması giyer.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık