Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Hakem hataları yüzünden Beçin Gençlikspor’da yüzler gülmüyor

Muğla Süper Amatör Ligi A Grubu’nda mücadele eden Milas Belediye Beçin Gençlikspor’un tecrübeli hocası Alim Deligöz, son maçlarda hakem hatalarının lige damgasını vurduğunu ifade etti.

Hakem hataları yüzünden Beçin Gençlikspor’da yüzler gülmüyor
  • 13 January 2022, Thursday 8:58

2021-2022 sezonu başında Muğla’nın ve Ege’nin birçok kaliteli sporcusunu transfer ederek Muğla Süper Amatör Küme müsabakalarına başlayan Milas Belediye Beçin Gençlikspor, maçları yöneten hakemlerin hataları nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Tecrübeli futbolcuların yer aldığı Milas Belediye Beçin Gençlikspor’un ligin 3. sırasında yer alması nedeniyle yüzler gülmüyor.

Önder Gazetesi’ne konuşan takımın çalıştırıcısı Alim Deligöz, “Son maçlarda hakemlerin aleyhimize çaldığı düdükler sonrasında Düğerek Güneşspor ile Milas Gençlikspor takımlarının arkasından grupta üçüncü sırada kaldık.” dedi.

Çalıştırdığı takımları şampiyon yapmasıyla tanınan ve Milas Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapmakta olan Deligöz, takımını da şu sözlerle değerlendirdi: “Sezon başında aslında çok elit kadro kurarak lige başladık. Grupta son oynadığımız Karaovaspor ve Düğerek Güneşspor müsabakalarında hakemlerin hataları nedeniyle kaybettiğimiz puanlar yüzünden an itibariyle grup üçüncüsüyüz. Grubumuzda kalan son iki müsabakaları kazanarak ligi tamamlamak istiyoruz.”

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis