Yeni Milasspor'da Kongre Rüzgarı

2021-2022 Futbol sezonunda ilçemizi Süper Amatör Küme’de temsil edecek olan Yeni Milasspor Kulübü yeni sezonda kulübü yönetecek yöneticilerini seçmeye hazırlanıyor.

Yeni Milasspor'da Kongre Rüzgarı

2018-2019 spor sezonunda kulüp başkanlığını Ahmet Karabıyık'ın yaptığı yönetim ekibiyle liglere katılan Yeni Milasspor Kulübü, 2019-2020 sezonunda Olağanüstü Genel Kurul ile yeniden seçime gitmişti, ancak yönetime talip bulunmayınca kulübün kayyuma kalmaması için yeni bir kriz yönetimi oluşturulmuş ve bu yönetim içinde bulunan mevcut kulüp başkanı Öcal Yüksel ile lige katılınmıştı.

2020-2021 Sezonunda Süper Amatör Küme Ligi pandemi nedeniyle oynatılmamıştı. 2021-2022 Sezonunda TFF, Amatör küme liglerinin başlama tarihlerini geçtiğimiz günlerde açıkladı ve Süper Amatör Küme Ligi ile BAL Liginin Ekim ayı içersinde oynanacağı belirtildi.

TFF tarafından yapılan bu açıklamalar sonrasında Amatör Küme Liglerinde mücadele edecek kulüpler bağlı bulundukları ASKF'ye lige katılım ücretlerini yatırarak ligler için hazırlıklarına başladılar.

11 Eylül Cumartesi Oylar Kullanılabilecek mi?

İlçemiz temsilcisi Yeni Milasspor Kulübü, yeni yönetim ekibini 11 Eylül 2021 Pazar günü belirlemek için sandık başına gidiyor.

Kulüp Başkanı Öcal Yüksel gazetemize yaptığı açıklamada, Yeni Milassoor Kulübü üyelerine seslenerek 11 Eylüĺ Cumartesi günü Yeni Milasspor Lokalinde Saat 10.00’da hazır bulunalım çağrısında bulundu.

300'ün üzerinde kayıtlı üyesi olan Yeni Milasspor Kulübü’nde yeni yönetimin belirlenebilmesi için mevcut kayıtlı üye sayısının yarısından 1 fazlasının oy kullanması yeterli olacak.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık