Yeni Milasspor'da puan kayıpları sürüyor

Yeni Milasspor:1 - D.Güneşspor:4

Yeni Milasspor'da puan kayıpları sürüyor

Hakemliklerini Tayfun Sarı, Ersin Erbey, Hasan Cebeci'nin yaptığı Muğla Süper Amatör Küme Ligi karşılaşmasında ilçemiz takımı Yeni Milasspor, rakibi Düğerek Güneşspor'a 4-1 yenilerek haftayı puansız kapattı.
8 Mart Pazar günü  Saat 14.00 te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya Yeni Milasspor kalede Arda, savunmada Muhammet, Mahmut, Yusuf Asa Feyyaz, orta sahada Anıl Yiğit Manhoğlu, Yılmaz, Yıldırım ve ileride Çağatay, Osman Bedirhan ve Yiğithan Yüksel tertibiyle başladı.
Teknik Sorumluluğunu Nazım Ceylan'ın, antrenörlüğünü Rıdvan İnan'ın yaptığı Düğerek Güneşspor ise oyuna kalede Yasin, savunmada Ömer, Ekin, İnan Karabulut, Mükerrem, orta sahada Hüseyin, İsa, Osman ve ileride Tarık, Nihat, Furkan onbiriyle çıktı.
Yeni Milasspor Teknik Sorumlusu Birol Erten'in 2 maç cezalı olması nedeniyle Düğerek Güneşspor maçında Yeni Milasspor'a maç içi taktikleri antrenör Selahattin Tireli tarafından verildi.
3 haftadır maç kazanamayan ilçemiz takımı, mutlak galibiyet ve 3 puan için sahaya çıktığı Düğerek Güneşspor maçında da istediği oyunu sahaya yansıtamadı.
Maçın henüz ilk dakikalarında Milasspor savunmasında yer alan Yusuf Asa, kaleci Arda'ya geri pas atmak isterken topu rakibe kaptırdı.
Kaleye çekilen sert şutu Kaleci Arda çıkardı.
Dakika 5'te Yeni Milas atağında konuk takım ceza sahası üzerinde Yiģithan topla buluştu sert ve yerden vurdu, top savunmadan döndü. Anıl vurdu top az farkla yandan auta çıktı.
Dakika 17'de Milasspor Yiģithan'la golü kovaladı.
Rakibinden topu kapan Yiģithan vurdu top kaleci Yasin'de kaldı.
Dakika 22 de Güneşspor atağını Milas savunması kornerle kesti.
Kaleye paralel gelen topa Arda yükseldi ve aldı.
Dakika 25'te konuk takım geliştirdıgi atakta golü buldu.
Güneşspor ataklarını sürükleyen Tarık, seri çalımlarla Milas savunmasinı geçti, kaleye paralel bir orta yaptı. Ceza sahası içinde bekleyen Osman Küçük vurdu ve Düğerek Güneşspor maçta 1-0 öne geçti.
Dakika 28'de Milasspor atağında Muhammet kafa ile topu kaleye gönderdi, top kaleci Yasin'de kaldı. Dakika 40'ta Güneşspor ikini golünü buldu.
Milasspor kalesine ortalanan topla Tarık buluştu; attığı sert şut ile takımını 2-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.
Maçın ilk yarısında Milasspor’da gözle görülen en net hata, çok ofsayt taktiği yapması ve orta sahada çok top kayıpları yapmasıydı.

Taraftarlar Susarak Protesto Etti.
Yeni Milasspor Düğerek Güneşspor karşılaşmasında maçın başlaması sırasında Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği tribünlere Türk Bayrağını sererek cezalı taraftarlarına destek verdiler.
Maç boyunca tribünlerden tezahüratta yapılmadı.
Maçın ikinci yarısında ilk gol Milasspor'dan geldi.
Dakika 59'de Milasspor atağında Güneşspor savunması topu kornere attı.
Kornerden kaleye gelen topa altı pasta Yılmaz dokundu ve skoru 2-1 e taşıdı.
Bu gol Milasspor'u beraberlik için umutlandırdı.
Ancak tribünler Milasspor'dan gok beklerken golü atan taraf yine konuk takım Güneşspor oldu.
Dakika 55'te  gelişen Düğerek Güneşspor atağında bu kez pası veren Osman, ceza sahasında golü atan Furkan oldu ve konuk takım bu golle maçta 3-1 öne geçti.
Dakika 62'de Yeni Milasspor net bir gol şansını değerlendiremedi.
Milasspor savunma oyuncusu Mahmut güzel bir orta ile topu Güneşspor kalesine gönderdi. Tüm savunmayı geçen topa Yiğithan ayak koyamadı.
Dakika 71'de Milasspor bulduğu çok net bir gol pozisyonundan yine yararlanamadi. Orta sahada rakipten kapılan topu oyuna ikinci yarıda giren Çağrı güzel bir pasla Yiğithan'a aktardı.
Güneşspor savunmasını çalımlayarak geçen Yiğithan altı pasta kaleciyle karşı karşıya kaldı.
Sert vurdu top kaleci Yasin'den döndü. Yiģithan bir daha vurdu bu kez top alt direkten oyuna geri döndü ve savunma topu uzaklaştırdı.
Dakika 83'te Güneşspor atağında savunmadan Milasspor kalesine uzun atılan topla  Osman buluştu, kalesinden çıkan Arda'nın üzerinden topu filelerle buluşturdu ve skoru 4-1   yaptı.
Maçın kalan dakikalarında her iki takımdan gol sesi gelmeyince konuk takım Düğerek Güneşspor maçtan 4-1 galibiyetle ayrılarak 3 puanla Muğla'ya döndü.
Yeni Milasspor bu mağlubiyetle soyunma odasına puansız ve moralsiz gitti.
Düşme hattında Yeni Milasspor'un altında yer alan Menteşe Yerküpespor'un kendi evinde Dalaman Belediyesporla 1-1 berabere kalmasıyla aldığı 1 puanla, Yeni Milas’la Mentese Yerküpespor arasındaki puan farkı 1’e düştü.
 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık