Yeni Milasspor'da toplu istifa…

2017-2018 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde Ahmet Karabıyık yönetiminde lige katılan ve sezon sonunda ligi üçüncü sırada tamamlayarak şampiyonluk ve BAL Ligi hayallerine veda eden Yeni Milasspor Takımının mevcut yönetim ekibi, dün toplu bir şekilde Noter'e giderek yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiler.

Yeni Milasspor'da toplu istifa…

Taraftarların ısrarlı tutumu istifaları getirdi

Taraftar Derneği Yöneticileri tarafından iş yerlerinden tek tek aranarak noter'e getirilen Yeni Milasspor Kulübü yöneticileri yaptıkları açıklama ile Yeni Milasspor Kulübünün başarısının her şeyden önce geldiğini belirterek, yeni sezonda kulüp yönetimine gelecek yeni isimlere başarılar dilediler.

9 yönetici istifa etti

2018-2019 Spor sezonunda Ahmet Karabıyık başkanlığındaki Yeni Milasspor Kulübü yönetiminde görev alan takımın bir süre genel kaptanlığını da yapan Savaş Küç, Oktay Ülker, Cömert Doğan, Cemal Devrim, Muzaffer Yıldırım, Çağrı Purma, Saadettin Kuyucu, Servet Coşkun ve Önder Sevim notere gelerek resmi olarak Yeni Milasspor yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiler.

1 Ağustos Perşembe günü 9 yöneticinin ayrılmasıyla yönetimde kalan 6 isimden Avukat Faik Özdemir 'de yönetim kurulundan sezon içersinde istifa etmesiyle mevcut yönetici sayısı 5'e düşmüş oldu.

10 Yöneticisinin istifa etmesi sonrasında otomatikman Yeni Milasspor Kulübü Başkanlığından ayrılması gündeme gelen kulüp başkanı Ahmet Karabıyık'ın bu aşamadan sonra kulüp yönetiminde ve başkanlıkta kalma ısrarını sürdürüp sürdürmeyeceği kamuoyunca merakla beklenirken, Başkan Karabıyık'ın kulübün geleceği için biran önce istifa ederek olağanüstü genel kurul kararını 15 gün içersinde alması bekleniyor.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık