Yeni Milasspor’dan 11 Ocak’ta dayanışma yemeği…

Muğla Süper Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi veren, ilçemizin gururu Yeni Milasspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken, yönetim kurulu da kulübe maddi destek sağlamak için bir kez daha kolları sıvadı. “Fırtına ne kadar şiddetli olursa olsun martı sevdiği denizi terk etmez” sloganıyla 11 Ocak 2019 Cuma günü Havuzbaşı Restaurant’ta düzenlenecek yemeğe, tüm Milas halkının davetli olduğu belirtildi.

Yeni Milasspor’dan 11 Ocak’ta dayanışma yemeği…
  • 22 December 2018, Saturday 12:26

Muğla Süper Amatör Küme’de her yıl şampiyonluk parolasıyla yer alan ilçemizin ortak değeri Yeni Milasspor, 2018-2019 sezonunda da şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Şampiyonluk mücadelesi veren ve grubunun en iddialı takımı konumundaki Yeni Milasspor’a, maddi kaynak sağlama adına kulüp yönetimi tarafından 11 Ocak 2019 Cuma günü bir kez daha dayanışma yemeği düzenleniyor.

“Fırtına ne kadar şiddetli olursa olsun martı sevdiği denizi terk etmez” sloganıyla düzenlenecek geceye, tüm Milas halkının davetli olduğunu belirten yönetim kurulu, Yeni Milasspor’a herkesin sahip çıkması gerektiğine vurgu yaparak yemeğin, moral ve motivasyon açısından son derece yararlı olacağını, yanı sıra da ekonomik yönden güçlü bir kulüp olarak önümüzdeki sezon BAL Ligi’nde yer almak istediklerini belirttiler.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık