Yeni Milasspor’dan gol yağmuru

Yeni Milasspor U19:11 Yatağanspor U19:1

Yeni Milasspor’dan gol yağmuru
  • 05 February 2020, Wednesday 12:49


Muğla U19 Ligi A grubunda yer alan ilçemiz temsilcilerinden Yeni Milasspor, Milas Şehir Stadyumu’nda oynadığı ilk lig maçında rakibi Yatağanspor’u 11 golle ağırladı.
Yeni Milasspor U19 futbol takımını liglere Mustafa İçöz ve Selahattin Tireli hazırlıyorlar.
Muğla Bölgesi Hakemlerinden Ersin Erbay, Onur Akıncı ve Faruk Polat’ın yönettiği müsabakada Yeni Milasspor sahaya Metin, Egemen, Doğan, Fırat, Azat, Kerem, Kenan, Ömer, Sertan, Ahmet ve Şevket onbiri ile çıktı.
Yatağanspor ise müsabakada Mestan, İzzet, İbrahim, Ahmet, Hasan, Kerem, Oğuzhan, Süleyman, Emirtan, Emre ve Ömer tertibiyle yer aldı.
Karşılaşmanın tümünde oynadıkları futbolla oyunun hâkimi Milasspor oldu. Takım kaptanı Fırat’ın uzaktan attığı golle 1-0 öne geçen Yeni Milasspor U19 Takımı Buğra ve Ömer’in penaltıdan attığı gollerle skoru 3-0’a taşıdı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı bir başlangıç yapan Yeni Milasspor Buğra, Kerem, Mahmut, Emanuel, Ahmet ve Sertan ile peş peşe golleri bularak skoru 9-0 yaptı.
Maçın sonlarına doğru Sertan Balcı ile iki gol daha bulan Yeni Milasspor skoru 11-1 yaptı ve Yatağanspor U19 takımını yenerek haftayı galibiyet, bol gol ve 3 puanla kapattı. Konuk takımın tek şeref golü dakika 67’de Emre’den geldi.


 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık