YENİ YIL MESAJLARI

Yeni yıl nedeniyle, Muğla ve Milaslı yöneticiler yeni yıl mesajları yayınladı.

YENİ YIL MESAJLARI

Vali Esengül Civelek’in Mesajı

Muğla Valisi Esengül Civelek, yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Civelek’in mesajı şöyle:

“2018 yılını geride bıraktığımız şu günlerde yeni ümitlerle hep birlikte 2019 yılını karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Her zaman olduğu gibi yeni yılda da vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu kamu hizmetlerini etkin, hızlı, verimli ve kaliteli bir şekilde sunmak, vatandaşlarımızın geleceğe ümit ve güvenle bakmalarını sağlamak için tüm kuruluşlarımızla iş birliği, güç birliği içerisinde yürütmüş olduğumuz çalışmalarımız artarak devam edecektir.

2019 yılının tüm dünyaya, ülkemize ve siz değerli Muğlalı hemşerilerimize sağlık, huzur, mutluluk getirmesini temenni eder, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.”

Osman Gürün: “2019 Güzelliklerin Yılı Olsun”

2018 yılının bitmesi ve 2019 yılına gireceğimiz bugünlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tüm vatandaşların yeni yılını kutlayarak dünyada ve ülkemizde barış güvercinlerinin özgürce kanat çırptığı, mutluluk ve umutla tüm yüzlerin güldüğü, birlik, beraberlik içerisinde, sağlıkla geçirilecek güzel bir yıl diledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “2018 yılını geride bırakırken yeni umutlar ve heyecanlarla yeni bir yılı karşılamayı hazırlanıyoruz. Dünyada ve ülkemizde 2018 yılında güzel şeylerin yanı sıra bizleri derinden üzen gelişmelerde yaşandı. Atatürk’ün sağlam temeller üzerine kurduğu Türkiye Cumhuriyeti her zamanki gibi birlik ve beraberlik içerisinde tüm engelleri aşmasını bildi. Bundan sonra da Atatürk’ün rehberliğinde, onun ilke ve devrimleri ile Türk Milleti el ele, hep birlikte geleceğe yürümesini bilecektir. Muğlamızda 2018 yılında Büyükşehir Belediyesi olarak temeller atmaya, açılışlar yapmaya, güzel Muğlamıza değer katmaya devam ettik. Muğlamızda vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu, bu şehre hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Muğlamız için yapacak daha çok işimiz, gerçekleştirecek hayallerimiz var.” dedi.

2018’den 2019 yılına geçerken yeni yılda en çok “Güzel” kelimesinin kullanılmasını dileyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “2019, Güzel kelimesi ile anılsın, Mutluluk güzel, sağlık güzel, barış güzel, umut güzel, gülmek güzel, birlik ve beraberlik güzel, Türkiye güzel, Muğla güzel, 2019 hepimize, Muğlamıza, ülkemize, dünyaya güzellikleri getirsin. Yeni yılınız kutlu olsun.” dedi.

Muhammet Tokat’ın Yeni Yıl Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, ülkemizde ve dünyada pek çok önemli olayın yaşandığı bir yılı daha geride bıraktıklarını, yeni umut ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Yeni yılın ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilediğini aktaran Tokat, şunları kaydetti:

"Yaşanabilir bir Milas adına verdiğimiz mücadelenin bir dönemini daha geride bırakıyoruz ve bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracağına inandığımız yeni bir yıla girmenin heyecan ve sevinci içerisindeyiz .Yeni yılda yeni atılımlar, yeni projeler, yeni umutlar ve yeni adımlarla yolumuza devam edeceğiz.

 Göreve geldiğimiz günden beri hiç azalmayan hizmet aşkımızla, her bir günümüzü dolu dolu geçiriyor ve Milas'a yeni bir çehre kazandıran proje ve yatırımları gerçekleştiriyoruz. En büyük destekçimiz olan siz halkımızdan aldığımız güçle, hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katarak 2019 yılında da çalışmaya devam edeceğiz. 2019 yılının ülkemizin çağdaş,demokratik, laik ,sosyal bir hukuk devleti olarak daha da güçlendiği ve geleceğe daha da güçlü adımlarla yürüyeceğimiz bir yıl olmasını diliyor, Milas’ta yaşayan tüm hemşerilerimin yeni yılını bir kez daha kutluyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum”

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık