Yeni Yıl mesajları..

Yeni Yıl mesajları..

Eski bir yılı geride bırakıp, yeni bir yıla girmemize sayılı saatler kala Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, AKP Muğla Milletvekili Yavuz Demir ve AKP Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan yazılı bir mesaj yayımlayarak,vatandaşların yeni yılı kutladı. Protokol üyeleri, yeni yıl mesajlarında; sağlık, mutluluk ve barış temennisinde bulundu. 

VALİ CİVELEK: “VATANDAŞ MEMNUNİYETİNİ ÖNCELİKLEYEN HİZMET ANLAYIŞIYLA…”
“Sevinçleri ve hüzünleri ile bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla, yeni umutlarla girmenin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.
Son yıllarda ilimiz genelinde turizmden tarıma, eğitimden sağlığa, ulaşımdan haberleşmeye kadar her alanda önemli atılımlar yapılmış, yeni projeler hizmete sunulmuş ya da başlatılmıştır. Yeni yılda da söz konusu yatırım ve hizmetlerin devam etmesi, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin en iyi, en kaliteli bir şekilde sunulması amacıyla vatandaş memnuniyetini öncelikleyen hizmet anlayışıyla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Bu vesileyle, 2020 yılının ülkemize, milletimize, siz değerli Muğlalı hemşerilerime ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesi temennisi ile yeni yılınızı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”


BAŞKAN GÜRÜN: “2020 YILININ MUTLULUĞUN VE UMUDUN YILI OLMASINI DİLİYORUM”

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ise yeni yıl mesajında şunlara vurgu yaptı: “Muğlamızda büyük bir aileyiz. Geride bıraktığımız 2019 yılında da Muğlamızda ailemizin her bir ferdi için hizmetlerimize, projelerimize devam ettik. Önem ve aciliyet sırasına göre 13 ilçemiz ve 569 mahallemizde siyasi ayrım gözetmeden hizmetlerimizi hayata geçirdik, projelerimizi başlattık. 2019 yılı içerisinde 31 Mart Yerel seçimlerinden de siz vatandaşlarımızın desteği ve güveni ile bir kez daha başarı ile çıktık. Tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin bizlere olan güveni ve desteği ile yaşamaktan ve hizmet etmekten gurur duyduğumuz Muğlamıza 2020 yılında da hizmetlerimiz devam edecek. Sevinci ve hüzünleri ile 2019 yılını geride bırakırken 2020 yılının mutluluğun ve umudun yılı olmasını diliyorum. Barışın tüm dünyada hüküm sürdüğü, tüm insanların özellikle kadınların ve çocukların el üstünde tutulduğu, şiddet kelimesinin cümle içinde bile kullanılmadığı, doğanın yeşilini korumak zorunda kalmadığı, can dostlarımızın daha fazla sahiplenildiği, en önemlisi de hep birlikte büyük bir aile olarak kardeşçe yaşayabildiğimiz, mutlu, umutlu bir 2020 yılı diliyor tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.”

BAŞKAN TOKAT: ESERLER BİRER BİRER HAYATA GEÇİYOR
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajında , "Her yeni yıl; geleceğe dönük umutların, yeni hayallerin ve projelerin güçlü bir şekilde oluşturulduğu, hayata ve insana dair önemli adımların atıldığı, yepyeni fırsatları yaratan dönemlerdir" dedi.
Başkan Tokat yeni yıl mesajında şunları söyledi: "Sizlerin yaşam standardını, hak ettiğiniz düzeye yükseltmek için sürdürdüğümüz hizmet yarışında bir yılı daha geride bırakmamıza sayılı günler kaldı. 2019 yılı, Milas’ın çağdaş ve modern bir kent olması için, imkanlarımız ile yapma sözü verdiğimiz ve girişimlerimizle kentimize kazandırdığımız eserlerin birer birer hayata geçmeye başladığını gördüğümüz bir yıl oldu. Sizler gibi bizlerde, umut ve beklentilerin yeniden yeşerdiği, yepyeni başlangıçların yapıldığı yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz. 2020 yılında da çalışmalarımızın tüm hızıyla devam edeceğini belirtir, yeni yılı sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmenizi dilerim" dedi.

VEKİL DEMİR: “GAYRETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”
AKP Muğla Milletvekili Yavuz Demir de yeni yıl mesajında şunları söyledi: “Muğla’da yaşayan, Muğla’dan geçimini sağlayan tüm hemşehrilerimizin olduğu gibi öğrencilerimiz, sağlık çalışanlarımız, esnafımız, vatandaşlarımız, engellilerimiz, yatırımcılarımız, işçilerimiz, çiftçilerimiz başta olmak üzere toplumumuzun farklı kesimlerinin hayatlarını kolaylaştırmak, kamu hizmetlerinden daha etkin biçimde yararlanabilmeleri için AK Parti kadroları olarak durmaksızın çalışmaktayız. 2020 yılında da Muğlamız ve tüm ilçeleri için gayretlerimizi artırarak sürdüreceğiz. Hedefimiz, tüm hemşehrilerimizin ilimizde yaşamaktan gurur duymasını sağlamak, Muğla’nın bir cazibe merkezi olmasını sağlamaktır. 2019 yılı içinde çalışmalarımıza destek veren başta basın mensuplarımız olmak üzere, tüm bürokratlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, partimize gönül verenlere ve kendini Muğlalı hissederek, Bodrum’da, Milas’ta, Fethiye’de, Yatağan’da, Ula’da, Köyceğiz’de, Datça’da, Yatağan’da, Ortaca’da, Dalaman’da, Köyceğiz’de Marmaris’te, Menteşe’de, velhasıl Muğlamızın her köşesinde çalışmalarımıza katkı koyan, destekleyenlere çok teşekkür ediyorum.”

YELDA GÖKCAN: 1,5 YILDA 5 MİLYAR LİRA…”
AKP Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, yeni yıl mesajında “Değerli Hemşerilerim, 2019’u bitirip 2020 senesine girmeye hazırlandığımız bugün, yeni yılınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. 
2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da Türkiye’mizin daha fazla büyümesi, kalkınması, ilerlemesi daha güçlü, saygın ve  etkin bir ülke olması için  kadim kardeşliğimizi koruyarak, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara karşı hep birlikte mücadele etmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz.” 
Daha sonra Muğla’ya yapılan yatırımlara değinen Gökcan, “İktidarlarımız döneminde Muğla'mıza 20 milyar TL tutarında yatırım yaptık. Son 1,5  yılda  da çeşitli Bakanlıklarımızdan; yaklaşık 5 milyar TL kaynak kullandık.
2020 yılında da hem Muğla’mızın hem de ülkemizin gelişmesi kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleştirdiğimiz reformlar ve yaptığımız  yatırımlar  ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 vizyonumuz çerçevesinde  hedeflerimize  emin adımlarla ilerliyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün isabetle belirttiği gibi muasır medeniyetler seviyesine ve hedeflerimize de bir bir ulaşacağız.
2020 yılının kardeşliğimizin hakim olduğu, her bir ferdimizin geleceğe daha umutla baktığı, sağlıklı, huzurlu,  mutlu, hayırlı ve bereketli bir yıl olması dileklerimle, hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, güzel Muğla’mız ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık