Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Verilen her kuruş dilenciliği yaygınlaştırıyor

Milas halkının manevi duygularını küçük çocuklarla suiistimal eden dilenciler, ilçe merkezinde ve karayollarında yoğun bir şekilde faaliyet gösteriyor. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, dilencilere bir an önce müdahale edilmesini istiyor.

Verilen her kuruş dilenciliği yaygınlaştırıyor

Milas’ta son günlerde şehir merkezinde ve karayollarındaki trafik ışıklarının bulunduğu noktalarda çocukları kullanarak dilenen kadınlar tepki çekiyor. Şehir dışından gelerek belirli noktalara yerleşen kadınlar ve çocuklar, çocuklar vasıtasıyla halkın manevi duygularını sömürüyor.
Duruma tepki gösteren vatandaşlar, dilencilik olaylarına karşı gerekli önlemlerin alınmasını ve suiistimal edilen çocukların da korumaya alınmasını bu konuda yasal sürecin de başlatılmasını istedi.
Dilencilik faaliyeti sırasında karayollarındaki trafik ışıklarının bulunduğu kavşaklarda araçların arasına girerek sürücüleri taciz eden dilenciler, bir yandan da trafik güvenliğini tehlikeye düşürüyor.
Yeterli denetim ve yaptırım olmaması sebebiyle dilencilerin Milas’ı mesken tuttuğuna işaret eden vatandaşlar, zabıta ekiplerinin bu konuda düzenli denetimler gerçekleştirilmesini bekliyor.
VERİLEN HER KURUŞ DİLENCİLİĞİ ARTIYOR
Öte yandan dilencilere verilen her kuruşun dilenciliği teşvik ettiğine dikkat çekilerek, vatandaşların dilencilere asla itibar etmemeleri gerektiğine vurgu yapılıyor.
Öte yandan ulusal basın da takip edildiği gibi pek çok dilencinin bu işi bir meslek haline getirdiği ve ciddi paralar topladıklarının unutulmaması gerekiyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis