Yeniden Milas Gençlikspor’dalar

2019-2020 Spor sezonunda Muğla Birinci Amatör Küme Liginde mücadele edecek olan ilçemiz spor kulübü Milas Gençlikspor Ekim ayı  sonunda başlayacak olan lig müsabakalarında başarılı olabilmek için kadrosunu şekillendiriyor.

Yeniden Milas Gençlikspor’dalar

2018-2019 futbol sezonunda Süper Amatör Küme Ligine yükselme mücadelesinde başarılı bir performans ortaya koyan ve ligin son hafta maçına kadar bu hedefinden ayrılmayan ilçemiz futbol takımı Milas Gençlikspor geçen hafta içersinde geçtiğimiz sezon forması ı giyen ve takım kaptanlıklarını da yapan 2 futbolcuyu yeniden kadrosuna kattı.

Samet Dilli ve Vedat Aras ile imza atıldı.

Birinci Amatör Lig’de mücadele edecek olan Milas Gençlik Spor Kulübü 2019-2020 sezonu öncesinde transfer çalışmalarını kadrosuna kattığı yeni oyuncular ile sürdürdü. Geçtiğimiz günler içersinde yönetim kurulu üyesi Milas Yaysat Başbayii Talip Kızılateş'in ofisinde 2 futbolcu ile anlaşan Milas Gençlik Spor Kulübü yeni sezon öncesi gücüne güç kattı. Kulüp Genel Kaptanı Ercan İnce ile yöneticilerin ve teknik heyetin hazır bulunduğu imza töreninde; Samet Dilli ve Vedat Aras kendilerini Milas Gençlik Spor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Milas’ın Yükselen Markası Olacağız

İmza töreninde bir konuşma yapan takımın genel kaptanı Ercan İnce; “İnşallah bu futbolcu kardeşlerim geçen sene olduğu gibi bu sene de Milas Gençlikspor Kulübü formasını layığı ile giyeceklerdir. Kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerinden hiç şüphemiz yoktur. Bu 2 futbolcu kardeşim A takımımızda görev yapacaklardır. Ayrıca Milas Gençlikspor Futbol takımın geçtiğimiz senelerde formasını giymiş ve daha sonraki yıllarda ise diğer liglerde mücadele etmiş futbolcularımızla da bir bir anlaşarak kadromuzu güçlendireceğiz.

Hem Milas’ın çocukları hem de dışarıdan gelen sporcularla birlikte iyi bir birliktelik ve güzel bir uyum yakalayarak lig mücadelemizi en iyi şekilde yapacağız. Bizler Milas Gençlikspor Kulübü yöneticileri olarak elimizden geldiğince takımımızın kadrosunda yer alan tüm futbolcularımıza destek olmaya ve onlara iyi imkânlar sunmaya çalışacağız.

Hep birlikte iyi bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Milas’ın yükselen markası olmaya devam edeceğiz ve hedefimiz Süper Amatör Küme Ligine yükselmektir.” Dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık