Yenilenmiş kadrosuyla ilk maçları

 Düğerek Güneşspor- Beçin Gençlikspor

Yenilenmiş kadrosuyla ilk maçları

2019-2020 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde ilçemizi temsil eden lig üçüncüsü Beçin Gençlikspor, hafta sonu başlayacak ligin ikinci yarısında ilk maçını deplasmanda lig altıncısı Düğerek Güneşspor ile yapacak..
Muğla Süper Amatör Küme Ligi’ne şampiyonluk ve BAL Ligi hedefi ile başlayan Beçin Gençlikspor, ligin ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik çizmiş ve ligin ilk yarısını üçüncü sırada tamamlamıştı.
Lige Teknik Sorumlu Mehmet Ali Sevil ile başlayan Beçin Gençlikspor, lige verilen aradan yararlanarak önce teknik sorumlusunu değiştirmiş, sonrasında da futbol kadrosunda yenilenmeye giderek birçok sporcuyla anlaşmasını karşılıklı olarak sonlandırmıştı.
Ligin ikinci yarısı için yeni teknik sorumlu Ayhan Kale ile el sıkışan Beçin Gençlikspor, hedefleri olan şampiyonluk doğrultusunda kadrosuna yeni futbolcular kattı.
Hafta boyunca Pazar günü deplasmanda oynayacakları Düğerek Güneşspor maçına hazırlanan Beçin Gençlikspor Futbol Takımı sporcuları, sahaya mutlak galibiyet ve güzel oyun için çıkacaklarını belirterek, Milaslı futbolseverlerden müsabakalarına gelmelerini istediler.
 
 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık