Yeşil Sol Parti Milas ilçe kongresini yaptı

Yeşil Sol Parti, yeni oluşturulan Milas örgütünün ilçe kongresini, dün saat 12:00’de Belediye Toplantı ve Evlendirme Salonu’nda yaptı.

Yeşil Sol Parti Milas ilçe kongresini yaptı

Müzik, şiir eşliğinde başlayan kongreye delegeler, parti yöneticileri ve konuklar katıldı. 
“Eşit, özgür ve yeşil bir dünya” ana sloganı divan masasını kaplamıştı.  
Sunuculuğunu Zeynep Aktogu'nun yaptığı kongre, yönetim adaylarının tanıtılması ve divan oluşması ile devam etti .
Divan Başkanlığına Fatma Elvan Eldin seçildi. Yeşil Sol parti Genel Eş  Sözcüsü  ibrahim Akın dünya ve Türkiye üzerine emek, demokratik ve ekolojik temelli analizler yaptı,  ‘şansımız var bu sefer değiştirebiliriz’ diyerek hem Millet ittifakınin gerekliligini hem de bütün solu içine alan demokrasi ve özgürlükler ittifakının mutlaka örülmesi gerektiğini belirtti. Esas ittifakın aşağıda, günlük yaşamın içinde kurulursa kalıcı olacağını, sol, sosyalist partilerin ve çevre, ekoloji  örgütlerinin içinde yer alacağı bir ittifakın ve bunun yaratacağı moralin hem ekonomiye, hem doğamıza hem de insana iyi geleceğini belirtti. 
Daha sonra sırasıyla konuklar, HDP ve Türkiye İşçi Partisi adına konuşmalar yapıldı. Arada muzik eşliğinde Akbelen direnişlerinin gönderdiği köy böreği ikram edildi. 
Daha sonra seçime geçildi. Yeni yönetim şu isimlerden oluştu: İlçe Başkanı Behiye Zeynep Aktoğu. İlçe Yürütme Kurulu: Şevket Aktaş, Saniye Sarar, Mamo Polat, Kenan Yokuş. Yedek ilçe yürütme kurulu üyesi olarak da Mehmet Polat seçildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık