Yetkililer Görene Kadar Yayınlayacağız!..

MİLAS’IN TARİHİ OKULU’NUN ÇATISI DÖKÜLÜYOR..

Yetkililer Görene Kadar Yayınlayacağız!..
  • 18 December 2020, Friday 9:45

“Milas’ın en eski ve tarihi okulu Sakarya İlkokulu’nun çatısı çürümüş ve dökülmeye başlamış.. Milas’ın en işlek caddelerinden Cumhuriyet Caddesi’nin başında yer alan ve önünden her gün binlerce kişinin geçtiği Sakarya İlkokulu’nun giriş kapısının üstündeki bölümde çatının saçak kısımlarındaki ahşap ve metal tabakalar çürümüş ve dökülmeye yüz tutmuş durumda. Okulun yetkilileri ve başkaca ilgililer görmemiş demek ki, ama Milas’ta hâlâ, Milas’ın değerlerini gören, kollayan gözler var. Dün bir okurumuz, sabahın erken saatinde fotoğraflarını çekerek gönderdi bize. “Sakarya okulunun ana kapısının üstündeki çatı yıkıntısı her sabah dikkatimi çekiyor. Size yakın, aklınızda olsun” notunu da iliştirmiş. Demek ki çok yeni de değil.. Yetkilileri görmemiş mi?

Sabah baktım, evet, resmen yıkıntı durumunda, yakında parçalar da düşer.. Biz duyuralım.. Yağmurlar başlıyor. Derhal el atılması, onarılması gerekiyor oranın.. Yoksa, yağmurlarla beraber, çatıya da su girer hem, hem de çürüme iyice hızlanır.”

HABERİ TEKRARLIYORUZ..

Yukarıdaki satırlar, 29 Ekim 2020 tarihli gazetemizde yer alıyordu. Aradan 1,5 ay vakit geçti. Ancak herhangi bir hareket yok!..

Demek ki ‘ilgilileri’ gazetemizi okumamışlar.. Okudularsa da bir şey yapmamışlar. Çatı aynı şekilde, çürümeye devam ediyor.

Üstelik burası, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün neredeyse tam karşısında yer alıyor!.. Hadi Milli Eğitim yetkilileri görmüyorlar, okulun müdürü de görmüyor!?..

Milas’ın bu en eski okulu olan tarihi binayı, yetkililer farkına varıp tamire başlayana kadar yayınımıza devam edeceğiz..

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık