YİNE TIR, YİNE KAZA: TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ

Çamköy’de TIR ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi öldü. Olayın ardından tepki gösteren mahalleli, yoldan geçen kamyon ve TIR’ların aşırı süratli olduğunu belirterek, yola kasis ve trafik ışığı yerleştirilmesini istedi.

YİNE TIR, YİNE KAZA: TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ

Milas’a bağlı Çamovalı Mahallesi’nden yola çıkarak Çamköy’deki değirmene gelen 48 LC 751 plakalı traktörün sürücüsü Kadir Karaca (65), buğdayını öğüttükten sonra karayoluna giriş yaptığı sırada, Ören istikametine ilerleyen T.Ö. idaresindeki 48 ABL 26 plakalı TIR’la çarpıştı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, traktör sürücüsü Karaca’nın olay yerinde yaşamanı yitirdiğini belirledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, TIR sürücüsünü gözaltına aldı.

Karaca ailesi ve yakınları, olayın ardından sinir krizi geçirdi.  Karayolu, kaza sebebiyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı.

Çamköy’den geçen kamyon ve TIR’ların aşırı sürat yaptığını belirten mahalleli, “Bu yolda önlem alınması için daha kaç kişinin ölmesi ya da yaralanması gerekiyor!” diyerek tepkilerini dile getirdi ve yolda acilen ışık ile kasis önlemi alınmasını talep etti.

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık